Gençlik ve Spor Kulübünde yeni dönem

Gençlik ve Spor Kulübünde yeni dönem

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İlimiz Gençlik ve Spor Kulübünde olağan üstü genel kurul yapılarak yönetim değişikliğine gidildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İlimiz Gençlik ve Spor Kulübü’nde olağan üstü genel kurul yapılarak yönetim değişikliğine gidildi. Yeni oluşan Kulüp yönetiminde Başkanlığa Halil Eroğlu seçilirken Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Karaselek, Murat İnan, Hanifi Aktaş ve Mustafa Eser'den oluşan yönetim kurulu ilk toplantısını İl Müdürü Ömer Ersöz ile gerçekleştirdi. Toplantıdan sonra konuyla ilgili düşüncelerini açıklayan yöneticiler,  “Gençlik ve Spor Kulübümüzün tüzüğüne uygun olarak, mevcut imkanlar ölçüsünde, spor adına en üst düzeyde görev yapacağımızın yönetim olarak bilinci içerisindeyiz. Hedefimizi belirlemiş olduğumuz Atletizm, Bisiklet, Boks, Jimnastik, Güreş, Yüzme, Voleybol, Halter, Tekvando ve Judo branşlarında altyapıya önem vererek en kısa sürede elit düzeyde sporcu sayısını yükseltmek, gerek ferdi, gerekse takım sporlarında ilimizde ve il dışı federasyon müsabakalarına katılımını sağlamak.”

 

Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri, ulusal düzeyde organize edilecek faaliyetlerde hem Konya hem de ülkemiz adına başarılı ve üst düzeyde sporcular yetişmesine katkıda bulunacakları inancıyla bu görevi yürüteceklerinin altını çizdiler. Bu konuda İl Müdürü Ömer Ersöz’ün kendilerine verdiği desteğe de teşekkür eden başkan Halil Eroğlu, Konya’da amatör branşların ülke çapında isminden söz ettireceğini bildirdi.

 

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.