Gençlerden galibiyet sözü

Gençlerden galibiyet sözü

Torku Konyaspor'dan kiralanan Anadolu Selçukluspor'un genç forveti İbrahim Alan geçtiğimiz hafta şanssız bir mağlubiyet aldıklarını söyledi

Lige iyi bir başlangıç yapamadıkları için üzgün olduklarını söyleyen İbrahim Alan, “İlk yarıdaki oyunumuzla çok rahat kazanabileceğimiz bir maçı rakibe verdik. İyi başlamak istemiştik ancak başaramadık. Bugün bir Aydınspor maçımız var. Çok kaliteli bir ekip Aydınspor. Bu maçtan galibiyetle ayrılarak geçen haftayı unutturmk istiyoruz. Hafta başından beri sıkı çalışıyoruz. Fizik olarak iyi durumdayız. Taktik anlamda da iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Aydınspor maçını kazanarak morallenmek amacındayız. Takımın havası iyi. Rakibi yenebilecek kapasitedeyiz” dedi. Konyaspor'dan kiralandıktan sonra biraz adaptasyon sorunu çektiğini söyleyen İbrahim Alan, “İlk başta alışmakta zorlandım. Ama kısa sürede kendimi toparladığıma inanıyorum. Yeni takımıma alıştım sayılır. Kendimi iyi hissediyorum. Burda başarılı olarak Tekrar Konyaspor ile Süper Lig'de mücadele etmek istiyorum. Takımın ve kendi hedeflerim doğrultusunda gayretle çalışmayı sürdürüyorum” ifadelerini kullandı.

TOKATSPOR MAÇINI UNUTTUK

Takım içinde moral ve motivasyonun üst seviyede olduğun kaydeden futbolcumuz Emre Okatan ise: “Seyirci avantajımızı kullanarak Aydınspor 1923 takımını yenmek istiyoruz” dedi. 15 Eylül 2013 Pazar günü Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda Aydınspor 1923’ü konuk edecek olan Anadolu Selçukluspor’da genç futbolcu Emre Oktan ligin ilk haftasında deplasmanda oynadıkları Tokatspor maçını unuttuklarını ve sadece Aydınspor karşılaşmasına konsantre olduklarını söyledi. “Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak Aydınspor 1923 takımını yenme istiyoruz” diyen Emre : “Aydınspor iyi bir takım. Bizde iyi bir takımız ve sahaya kendimize güvenerek çıkacağız. Bizim takımda arkadaşlık ve moral-motivasyon üst seviyede. Çok iyi bir hafta geçirdik ve bu hafta ilk galibiyetimizi alarak bir seriye başlamak istiyoruz” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.