Gençler yarın yolcu

Gençler yarın yolcu

Konyaspor genç takımları haftayı zor maçlarla geçirecekler. Yeşil-beyazlılar, PAF liginde deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelirken, BAL takımı ise Bolusporu konuk edecek.

Ligde orta sıralarda yer alan PAF takımının 21 Mart Cumartesi günü deplasmanda Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı 25. haftada mücadelesi Bayrampaşa Çetin Emeç Stadyumunda yapılacak ve karşılaşma saat 10:30’da başlayacak. Yeşil-beyazlı gençler, Cuma günü sabah (yarın), menajer Remzi Ay yönetiminde İstanbul’a hareket edecekler. Genç kartallar Gren park otelde konaklayacaklar ve akşam saatlerinde ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar. Konyaspor PAF takımında kart cezalısı Ali Kireş dışında eksiki yok. Menacer Remzi Ay, İstanbul deplasmanından galibiyetle dönerek 4 hafta sonra galibiyetle yeniden buluşacaklarını söyledi. Öte yandan, Konyaspor PAF takımının ulaşım sponsorluğunu Ulusoy Turizmin üstlendiği açıklandı. Konyaspor yönetim kurulu, katkılarından dolayı ilgili şirkete teşekkür etti. 

Konyaspor, BAL takımı ise Cumartesi günü Boluspor’u konuk edecek. Ligde sonradan açılan ve Ankara grubunda ikinci sıraya kadar yükselen yeşil-beyazlı gençlerin hedefi, perdeyi 2. sırada kapatarak play-off maçlarına katılmak. Bolu maçının hazırlıklarını antrenör Derviş denizi yönetiminde sürdüren BAL takımında, sarı kart cezalısı Muzaffer İlhan ile Cengiz bayram forma giyemeyecek. Cumartesi günü Cumhuriyet sahasında oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak. Ligde Ankara grubunda yer alan diğer temsilcimiz Şekerspor ise haftayı bay geçecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.