Gençler keyif veriyor

Gençler keyif veriyor

TFF A2 Ligi 2. grupta mücadele eden Konyaspor oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla izleyenlere keyif veriyor. Yeşil beyazlı ekip son maçında Ankaragücünü 3-1 yenerek puanını 38 yaptı

A2 Ligi 2. Grupta 22. hafta maçları tamamlandı.  Bu grupta mücadele eden Konyaspor aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiriyor. A takım kümede kalma mücadelesi verirken gençler zirveye oynuyor. Yeni statüye göre A takım kadrosuna giremeyen oyuncuların da forma giyebildiği ligde Konyaspor bu tarz oyuncuları oynatmadan başarılı sonuçlara imza atıyor. Yeşil-beyazlı ekip son olarak sahasında Ankaragücü’nü 3-1 yendi. Konyaspor aldığı bu galibiyetle puanını 38’e yükseltti. Yeşil-beyazlı ekip maç fazlası ile 3. sıraya yükseldi. Gençler 20 maçta 11 galibiyet  5 beraberlik aldı. Yeşil-beyazlılar bu karşılaşmalarda sadece 4 kez sahadan eli boş ayrıldı. Konyaspor  oynadığı 20 maçta 35 gol attı. Yeşil-beyazlı ekip 20 maçta kalesinde 22 gol gördü.
İÇ SAHADA TEK YENİLGİ ALDI
Konyaspor başarılara imza attığı ligde şuana kadar 20 maçın 10’unu iç sahada oynadı. Yeşil-beyazlı ekip sahasında oynadığı bu 10 maçta sadece 1 kez yenildi. Konyaspor bu yenilgiyi sezonun 10. hafta maçında Trabzonspor’a 3-2 yenildi.  Yeşil-beyazlı sahasında sadece bu maçı kaybetti. Gençler diğer maçlarda ise rakiplerine 6 maçta üstünlük sağlarken 3 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı.  İç sahada başarılı bir performans çizen Konyaspor dış sahada 3 yenilgi aldı. Bu yenilgilerden ilkini ligin 3. haftasında Adanaspor’dan aldı.  Yeşil-beyazlılar daha sonra Kayserispor’a 4-2 ve son olarak Çaykur Rizespor’a 4-1 yenildi. Gençler iç sahada oynadığı 10 maçta rakip kaleleri 18 kez havalandırırken kendi kalesinde 9 gol gördü. Konyaspor’un gençleri gösterdikleri performansla ilerleyen haftalar için umut veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.