Gençler heyecanlı

Gençler heyecanlı

Torku Konyaspor'un genç isimleri sağlık kontrollerinden geçti. Gençler yeni sezonda yeşil-beyazlı formayı giymek için yanıp tutuşuyor. Dış transferde tek isim olan Mehmet Uslu da sağlık kontrolünden geçen futbolcular arasındaydı

Torku Konyaspor'da 2013-2014 sezonu öncesi oyuncuların sağlık kontrolleri başladı. Yeşil beyazlılarda geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukluspor'da kiralık olarak forma giyen genç oyuncular Mehmet Abdullah Çoban ve Serbay Yağız'ın yanısıra Anadolu Selçukluspor'dan kaleci Ahmet Sabri Fener, genç oyunculardan Mehmet Altınışık ve Kartalspor'dan transfer edilen Mehmet Uslu Özel Büyükşehir Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Futbolcular Torku Konyaspor sağlık ekibi gözetiminde dahiliye, ortopedi, kardiyoloji ve genel cerrahi bölümlerinde kontrollerden geçerken, kan tahlili verip, akciğer grafiği ve EKG çekildi. Oyuncularda herhangi bir soruna rastlanmadı. Torku Konyaspor'da sağlık kontrolleri bugün de devam edecek. Kartal'da daha önce Ömer Ali Şahiner, İshak Çakmak, Ali Dere, Muhammet Yürükuslu, İbrahim Alan ve Serkan Abaz sağlık kontrolünden geçmişti.

KONYASPOR BENİM KADERİM

Torku Konyaspor'un Kartalspor'dan transfer ettiği Mehmet Uslu transferi sonrasında ilk kez konuştu. Konyaspor'un futbol yaşamında önemli bir yeri olduğunu söyleyen Uslu, “İlk profesyonel maçımı Konyaspor'a karşı oynadım. Kariyerimde kendi kaleme attığım 3 golde Konyaspor maçlarına denk geldi. Konyaspor benim için özel” dedi. Yeni sezon hazırlıkları öncesinde sağlık kontrolünden geçen Mehmet Uslu çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uslu, “Konyaspor’a gelmekten çok mutluyum. Konyaspor ile uzun müzakerelerin sonunda anlaşmaya vardık. Bende buraya gelmek istiyordum. İnşallah hem benim adıma hem de Konyaspor adına hayırlı olur. İyi bir sezon geçiririz. Ben yaklaşık 5 sene önce Sakaryaspor’dayken ilk profesyonel maçımı Konyaspor’la oynamıştım. 1-1 biten maçta kendi kaleme gol atmıştım. Bundan iki sezon öncesi de Konyaspor ile Kartalspor maçında biri rakip kaleye ikisi de kendi kaleme olmak üzere 3 gol atmıştım. Hayatım boyuca kendi kaleme attığım 3 golüm var bunlardın hepsi de Konyaspor maçında gerçekleşti. Böyle bir istatistik denk geldi. Konyaspor’a yabancılık çekeceğimi sanmıyor. Eski takım arkadaşım daha doğrusu Kaya ağabeyim olsun diğer takım arkadaşlarım olsun önceden tanıdığım isimler. Rakip takım olsak bile diğer oyuncularla bir tanışıklığımız var. Zaten buraya gelirken Kaya ağabey olsun Erdinç olsun aile ortamına geldiğimi söylediler. Bunu da buraya geldiğim ilk günden hissettim. Bu yüzden yabancılık çekeceğimi düşünmüyorum” dedi.

SERBAY: BU YIL HİÇ BİR YERE GİTMEM

Geçen sezonu Anadolu Selçukluspor'da kiralık geçiren Serbay Yağız'da Abdullah Çoban, Ahmet Sabri Fener gibi Torku Konyaspor kampına davet edilen oyunculardan oldu. Sağlık kontrolünün ardından konuşan, “Geçen sezon bazı arkadaşlarımızla Anadolu Selçukluspor’da kiralık oynamıştık. Konyaspor’a tekrar döndüğüm için çok mutluyum ve kendi adıma söyleyeyim inşallah Konyaspor’a uzun yıllar hizmet ederim. Bu sene bir yere gitmek istemiyorum. Bunun içinde elimden geleni yapmaya hazırım. Geçen sene sakatlıklarla boğuştum. Diğer yarı kalana kadar da formumu yakalamaya çalıştım. Ama ne kadar takıma yararlı olduğum tartışılır. Bu sezon bunu telefi etmek istiyorum. Süper Lig’de oynamak kolay değil. Forma savaşı vermek ve takım içerisinde rekabet etmek daha önemli bir şey. Formunu daha önemli yere getirmek gerekiyor. Formayı almak için fazla savaşmak gerekiyor, sürekli formda kalmak lazım. Geçen sezon sakatlıklarla boğuştum bu yüzden iyi performans çizemedim. Bu sezon bunu telefi edip Konyaspor formasını daha çok terletmeye çalışacağım” ifadelerini kullandı.

ABDULLAH: FORMA İÇİN SAVAŞACAĞIM

Torku Konyaspor'un genç oyuncularından Abdullah Çoban de, “Türkiye’deki en iyi lige başlıyoruz. Bugün de sağlık kontrolünden geçtik. Daha iyi çalışıp forma şansı bulmaya çalışacağız. Tüm takım arkadaşları olarak iyi bir şekilde çalışmamız gerekiyor. Önümüzdeki bolu kampında iyi hazırlamak istiyoruz. Böylece lige iyi başlayıp en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Takımda benim mevkimde birçok oyuncu var. Bu benim için daha iyi olacak. Bu mevkide en iyi performansı gösteren formayı kapacaktır. Konyaspor’a bir yıl ara vermiştim. Bu önemli değil arkadaşlarım benim görevimi en iyi şekilde yerine getirdi” diye konuştu.

SABRİ: SABIRSIZLANIYORUM

Gecen sezon daha fazla forma şansı bulmak Konyaspor’dan ayrılıp Anadolu Selçukluspor'a kendi isteği ile gittiğini belirten genç kaleci Ahmet Sabri Fener “Anadolu Selçukluspor’da 20 maça çıkmıştım. Bu sezon bu rakamın üstüne çıkmak için elimden geleni yapacağım. Takımda 3. kaleci olarak görünüyorum. Sezon içinde en iyi mücadele veren ve iyi olan formayı kapacaktır. Burada da kazanan Konyaspor olacaktır. İnşallah iyi çalışıp formayı alacağım. Ben çocukluğumdan beri Konyaspor taraftarıydım şimdi de Konyaspor'da oyuncu olarak taraftarın önüne çıkacağım. Heyecanlıyım sezonun taraftarın önüne çıkmayı bekliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.