Genç Kartal’ın konuğu Eskişehir

Genç Kartal’ın konuğu Eskişehir

Lider Antalyaspor, bugün zirvenin iddialı takımlarından Fenerbahçeyi konuk ederken, ligde kalan iki maçını kazanarak perdeyi üst sıralarda kapatmayı hedefleyen Konyaspor ise Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.

Haftanın diğer maçlarının programı şöyle. Gaziantepspor-Kocaelispor. Galatasaray - Gençlerbirliği. Denizlispor - Ankaraspor. Trabzonspor - Bursaspor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Kayserispor. Ankaragücü -  Beşiktaş. 4 büyük takımın şampiyonluk yarışından haftalar önce koptuğu ligde Antalyaspor’un ise büyük bir çıkış yakalayarak zirve yarışında yalnız kalması sürpriz olarak nitelendirildi.

Konyaspor ile Eskişehirspor PAF takımları arasındaki maç 2. Nolu sahada oynanacak ve saat 14.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlılarda hazırlıklar dün ter idmanıyla tamamlandı ve futbolcular alt yapı tesislerinde kampa girdi. Takımda önemli bir eksik yok. Moral iyi. Alt yapı yönetici, teknik adam ve futbolcuları galibiyette birleştiler.  Karşılaşmada Mehmet Serhat Bengin düdük çalacak. Yardımcı hakemler: Hilmi Göktürk İmamoğlu ve Turgut Kezer. 31 hafta sonunda topladığı 36 puanla 12.sırada bulunan Konyaspor, 32 puanla 14.sırada bulunan Eskişehirspor’u yenerek galibiyetle yeniden buluşarak çıkışını sürdürecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.