Genç Kartal 2-1 yenildi

Genç Kartal 2-1 yenildi

Kocaelispor galibiyeti ile moral bulan Konyaspor PAF takımı Bursaspora 2-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller İsmail ve Erenden geldi. Yeşil-beyazlıların tek golünü ise Feyyaz attı

PAF Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 31. haftasında Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta uzun bir aradan sonra Kocaelispor’u mağlup ederek moral bulan yeşil-beyazlılar, Bursa deplasmanına kazanmak için gitti. Ancak umduğunu bulamayan Konyaspor, zorlu deplasmanda 2-1 mağlup olarak puan çıkarmayı başaramadı. Yeşil-beyazlılar aldığı bu yenilgi ile 36 puanda kaldı.

Vakıfköy Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısına ev sahibi ekip oldukça etkili başladı. Maçın ilk dakikalarında Konyaspor üzerine kurduğu baskıyı golle sonuçlandırmada gecikmedi. Maçın 10. dakikasında orta alandan aldığı pası iyi değerlendiren İsmail, Bursaspor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra toparlanan Konyaspor, oyunda dengeyi sağladı ve 26. dakikada Feyyaz’ın attığı golle durumu 1-1’e getirdi. İlk yarının gere kalan bölümlerinde gol olmayınca taraflar soyunma odasına 1-1 beraberlikle gitti.
Karşılaşmanın ikinci yarısına Konyaspor daha atak başladı. Yeşil-beyazlılar, maçın 53. dakikasında yine Feyyaz’ın ayağından bulduğu golle öne geçmenin sevincini yaşadı ancak, gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. Bu dakikadan sonra moral kaybeden Konyaspor, toparlanmakta zorlandı. Bursaspor maçın 62.dakikasında Ömer’in çift sarı karttan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. 10 kişi kalan rakip karşısında yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen PAF Takımı, 86.dakikada Eren Albayrak’ın attığı güzel golle mücadeleden 2-1’lik skorla mağlup ayrıldı.

SAHA: Vakıfköy Tesisleri
HAKEMLER: Engin Uzun, Deniz Yatkın ve Emre Özkan
BURSASPOR: Ceyhun, Ömer, Mahir, Anıl, Mesut, Muhammed Kalkan, İsmail, Kenan (Gökhan), Mehmet (Semih), Emre (Orhan), Eren
KONYASPOR: Nazmi, Özgür (Ali Karan), Erdem, Ramazan, Oğuz, Mehmet Zülfü, Rifat, Ahmet İçöz, Ali Dere (Eşref), Feyyaz, Kenan (İlyas)
GOLLER: İsmail (dk.7), Eren Albayrak (dk.86) (Bursaspor), Feyyaz (dk.26) (Konyaspor)
KIRMIZI KART: Ömer (dk.62) (Bursaspor)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum