Genç isimlere izin çıkmadı

Genç isimlere izin çıkmadı

Anadolu Selçukluspor'un Konyaspor'dan beklediği genç oyuncular İbrahim Alan, İsmail Güven ve Abdülkerim Bardakçı'yı Teknik direktör Uğur Tütüneker'in göndermeye sıcak bakmadığı ifade edildi.

Anadolu Selçukluspor'un Konyaspor'dan beklediği  genç oyuncular İbrahim Alan, İsmail Güven ve Abdülkerim Bardakçı'yı Teknik direktör Uğur Tütüneker'in göndermeye sıcak bakmadığı ifade edildi. Tütüneker ayrıca yehi transfer Vedat Bora'yı da hazırlık maçında çok beğendiği için Selçuklu'ya göndermeyi düşünmüyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da yeni sezon hazırlıkları pazartesi gününden itibaren başlayacak. Anadolu Selçukluspor'un Torku Konyaspor'dan beklediği bazı isimlere teknik direktör Uğur Tütüneker'in  sıcak bakmadığı bildirildi. Anadolu Selçukluspor Torku Konyaspor'un genç golcüsü İbrahim Alan ve milli oyuncuları Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven'e talip olmuştu. Ancak Tütüneker'in bu genç oyuncuları kadroda görmek istediği ve bu nedenle oyuncuların Konyaspor'da kalacağı bildirildi.

VEDAT'IN GELMESİ DE ZOR

Torku Konyaspor'un yeni transferi Vedat Bora'nın da Anadolu Selçukluspor'a kiralık gelmesi zorlaştı.genç yetenek Torku Konyaspor'un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında teknik direktör Uğur Tütneker'in gözüne girdiği ve Torku Konyaspor'un Süper Lig kadrosunda yer almasına kesin gözüyle bakıldığı ifade edildi. Anadolu Selçukluspor'un istediği bu oyuncunun da  göze girmesi nedeniyle yeşil-beyazlı ekibi gelmesinin zorlaştığı ifade edildi. Geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukluspor'da kiralık oynayan oyuncuların bu sezonda Anadolu Selçukluspor'da oynaması bekleniyor. Bu oyuncuların bazılarının isimleri şu şekilde: Abdullah Çoban, Serbay Yağız, Abdülkerim Kılıç, Emre Akdağ, Aykut Uluç ve Rifat Erdem. Uğur Tütüneker'in kadroda düşünmediği Semih Aydilek ve Atilla Yıldırım'ın da Anadolu Selçukluspor'a kiralanması bekleniyor. Bu iki tecrübeli oyuncuların dışında bi kaç tecrübeli oyunucunun da yeşil-beyazlı ekibe verilmesi bekleniyor.

4-5 OYUNCU İLE PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Anadolu Selçukluspor'da yeni sezon hazırlıkları pazartesi gününden itibaren başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip kendi bünyesindeki ve Torku Konyaspor'dan gelecek oyuncularla birlikte çalışmalara başlayacak. Teknik direktör Nafi Bilaloğlu'nun istedği mevkilere ise takviye yapılacak. Yeşil-beyazlı ekibin bütün olasılıkları göz önünde bulundurarak 4-5 oyuncu ile prensip anlaşmasına vardığı ve bu oyuncuların kamptaki durumlarına göre resmi sözleşme imzalanacığı ifad edildi.
FERHAT TÜRKOĞLU  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.