Gazeteciler de sağlıkçılar da şiddet mağduru

Gazeteciler de sağlıkçılar da şiddet mağduru

Medicana Hastanesi Genel Müdürü Fulya Erdemli, “Sağlık sektöründe ve gazetecilik meslek grubunda oldukça fazla şiddete maruz kalıyoruz. Hep birlikte, eğitimle, özveriyle, sebatla bunun üstesinden geleceğimize inanıyoruz” dedi

KTO- Karatay Üniversitesi Medicana Tıp Fakültesi Hastanesi 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Konya basını ile bir araya geldi.

Medicana Hastanesi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya basın mensuplarının yanı sıra Medicana Hastanesi Genel Müdürü Fulya Erdemli, Başhekim Umut Gönülalan ve Tıbbı Direktör Bülent Koçer de katıldı. Toplantıda konuşan Medicana Hastanesi Genel Müdürü Fulya Erdemli, “Türkiye’de Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak kutlanan bu günde sizleri aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz. Gazeteciler ve Basın Bayramı Gününüz kutlu olsun. 2012 yılından bu yana İç Anadolu Bölgesi’nin Hoşgörü Kentinde hizmet vermekten bu ve hizmeti verirken, siz değerli basın mensubu çalışanlarının destekleri ile yürüyor olmaktan gururluyuz. Medicana Sağlık Grubu olarak, Fenerbahçe Bahçe Üniversitesi ile birlikte aynı çatı altında yeni eğitim ve öğretim yılında dijital neslin yenilikçi üniversitesi olarak hizmet vereceğimizin müjdesini de sizlerle paylaşmak isterim. Sizler gibi donanımlı ve tecrübeli gazeteci gençlerimizi üniversitemiz ile basın ailesine kazandıracak olmak da ayrıca gurur kaynağı olacaktır bize” dedi.

GAZETECİLER VE SAĞLIK ÇALIŞANLARI ŞİDDETE MARUZ KALIYOR

Gazetecilik mesleğinin büyük özveri ve çokça sabır isteyen bir meslek olduğunu kaydeden Erdemli, şunları söyledi: “Sağlık sektöründe ve gazetecilik meslek grubunda oldukça fazla şiddete maruz kalıyoruz. Gerek fiziksel gerekse psikolojik anlamda saldırıya uğruyoruz. Hep birlikte, eğitimle, özveriyle, sebatla bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Burada sizlerin huzurunda sağlık ve gazetecilik sektöründe şiddete uğrayarak, aramızdan ayrılan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Medicana Sağlık Grubu her zaman yanınızdayız ve siz basın mensuplarının da yanımızda olduğu bilmek güven veriyor. Mesleğinizde; Türk basınını aydınlatan mihenk taşları olarak, her zaman tarafsız ve başarılı olmanızı temenni ederim. Bu güzel günü taçlandırmak adına istediğiniz bir branşta uzmanlarımıza ücretsiz muayene olabilmeniz ve sağlıkta mesleğinizi icra edebilmeniz için nacizane hediyemiz olacak.”

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.