Garanti Otomotiv 20 yeni araç aldı

Garanti Otomotiv 20 yeni araç aldı

Konya’da araç satış ve kiralama alanlarında faaliyet gösteren Garanti Otomotiv araç parkuruna 20 adet yeni Fiat Fiorino ekledi

 Otomobil satış ve kiralama hizmetleri verdiklerini söyleyen Garanti Otomotiv ortaklarından Yunus Sağcı mevcut araç parkında 45 adet araçları bulunduğunu ve bunların çoğunluğunun Fiat markalı olduğunu söyledi. Sağcı, Fiat araçlarından ve Koyuncu firmasından son derece memnun olduklarını, yaz mevsimine hazırlık olarak araç filosuna 20 adet yeni Fiorino ile takviye ettiklerini söyledi. “Bizim için sağlamlık kalite ve maliyetin yanı sıra servis, satış sonrası hizmetleri ve araçların ikinci el piyasa değerleri de çok önemli” diye konuşan Sağcı, tüm bunları karşıladığı ve özel ilgi alakalarından dolayı bir kez daha Koyunu Fiat’ı tercih ettiklerini belirtti.

7.20160602153316.jpg

Koyuncu Fiat Satış Temsilcisi Olcay Yaşar ise bu satıştan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Daha önce çalıştığımız firmalarla tekrar çalışmak memnuniyetin neticesidir. Bu memnuniyet biz onurlandırıyor. Bu vesile ile Garanti otomotive teşekkür ediyor ve yeni araçları hayırlı olsun” dedi. Garanti otomotiv yetkilileri Yunus Sağıcı, Kerim Çetin ve Edip Avcı, araçlarını Satış Temsilcisi Olcay Yaşar ve Müşteri İlişkileri Yöneticisi Raziye Uçkan’dan teslim aldı. Araç teslim törenine İlyas Bekir Yaşar ve Şahin Yıldırım da katıldı.

HABER MERKEZİ 

2.20160602153154.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.