Galibiyetle döneceğiz

Galibiyetle döneceğiz

Aliağa Pektim ile en zor maçlarından birini oynayacak olan Selçuk Üniversitesi, İzmir deplasmanında galibiyet istiyor. Genel Kaptan Çetinkaya, Konyaya kazanarak döneceklerini söyledi

Beko Basketbol Ligi’nde alt sıralardan kurtulmaya çalışan ve son iki maçında ligin güçlü takımları Beşiktaş Cola Turka ve Fenerbahçe Ülker’e yenilerek son 3 haftaya sıkıntılı bölgede giren Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor’da, yarın deplasmanda oynanacak Aliağa Pektim maçı hazırlıkları tamamlandı. Önceki gün zorlu deplasman için İzmir’e giden ve kampa giren sarı-mavililer, kendisi gibi tehlike hattında yer alan rakibini dış sahada devirerek son iki haftaya rahat girmek istiyor.

Hafta başından beri zorlu maçın hazırlıklarını antrenör Cengiz Karadağ ve yardımcı antrenörler nezaretinde yoğun bir tempoda sürdüren ekibimizde önemli bir eksiklik bulunmuyor. Yeni yabancılarında uyum sorununu aşmasıyla maça tam kadro çıkacak olan ekibimizde galibiyetten başka bir sonuç düşünülmüyor.
Üniversitespor Antrenörü Cengiz Karadağ, yarın oynayacakları Aliağa maçından Konya’ya galibiyetle dönmek istediklerini söyledi. Kalan haftalarda rahat bir nefes almak için mutlaka galibiyet hedeflediklerinin altını çizen Karadağ; “Rakibimizin de ligde durumu iyi değil. Onlarda maçı kazanmak için mücadele edecekler. Bu açıdan bakıldığında her iki taraf içinde oldukça zor bir maç olacak. Ancak biz rakibimizin durumu ile ilgilenmiyoruz. Tek hedefimiz lige tutunabilmek. Bunu başarmak için de elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.
Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya ise, Aliağa Petkim’i yenebilecek güçte bir ekip olduklarını belirterek, “Rakibimizde bizim gibi tehlike hattında. Maçın zorluk derecesi çok yüksek olacak. Sinirlerine iyi hakim olan ve maça daha iyi hazırlanan takım galibiyete ulaşacak. Biz ekip olarak tüm hazırlıklarımızı sorunsuz bir şekilde tamamladık ve maç saatini bekliyoruz. Galibiyet alarak Konya’ya döneceğimiz inancındayız” dedi.
Beko Basketbol Ligi’nde 28. hafta maçları dün akşam oynanan Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown derbisiyle start alırken, bugün birbirinden zorlu karşılaşmalarla heyecan devam edecek. Günün ilk karşılaşmasında Beşiktaş Cola Turka, Beşiktaş Arena Spor Salonu’nda Erdemirspor’u konuk edecek.
Maçın başlama saati 15.00. İstanbul’da oynanacak günün bir diğer maçında ise Darüşşafaka Cooper Tires-Antalya Büyükşehir Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’ndaki maçın başlama saati 15.30. Cumartesi gününün son maçında ise saat 18.00’da Mersin Büyükşehir Belediyespor-Casa TED Ankara Kolejliler’i ile karşılaşacak. Maç İçel Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak. Lig’de yarının programı ise şöyle: 16.00 Türk Telekom-Banvit (Ankara Atatürk) 16.00 Kepez Belediye-Efes (Kepez Belediye) 16.00 Aliağa Petkim-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi (Aliağa Enka) Bu arada, Beşiktaş Cola Turka-Erdemir maçı da Spormax’den, Oyak Renault-Pınar Karşıyaka ve Türk Telekom-Banvit maçları ise SKY Türk’den yayınlanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.