Galibiyetle başlamak güzel

Galibiyetle başlamak güzel

Konya Anadolu Selçukluspor’da Tokatspor karşısında alınan 3 puanının sevinci var. Yeşil beyazlılar bu sonuç ile ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamış oldu

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da ligin ikinci devresine Tokatspor galibiyeti ile başlamanın sevinci hakim. Yeşil beyazlılara galibiyet ardından teknik heyet tarafından 1 günlük izin verildi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”

Yeşil beyazlıların tecrübeli isimlerinden Ahmet Önay iyi bir hazırlık dönemi ardından ligin ikinci yarısına galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını belirtirken, “Gerçekten zorlu bir zeminden futbol adına elimizden geleni yapmaya çalıştık. Rakibe göre kaleyi daha çok zorlayan taraf bizdik. Golün daha erken gelemsini bekliyorduk ama sonuç olarak son düdük çaldığında sahadan galip ayrılan taraf olmak çok güzel.” dedi.

“2. YARI ÇOK FARKLI OLACAK”

Ahmet zorlu hava şartlarına rağmen stadyuma gelen ve kendilerini destekleyen taraftara için ise şunları söyledi; “Az olsa da bizlere destek vermek için kötü hava şartlarına rağmen tribünlere gelen tüm taraftarımıza teşekkür ederiz. Bizim tek ihtiyacımız olan onların desteği. İlker Hoca’nın gelişi ardından takım gerçekten çok değişti. Birlik ve beraberlik üst seviyede. Takımın saha içi  direncinin arttığını da bu zorlu şartlara rağmen sahadaki oyunu ile gördünüz. İkinci yarı bizim için çok daha güzel geçecek.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.