Galatasaray'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Galatasaray'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında cumartesi günü kendi sahasında Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Cesare Prandelli yönetiminde yapılan...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında cumartesi günü kendi sahasında Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Cesare Prandelli yönetiminde yapılan çalışmaya milli takımlarda bulunan futbolcular katılmadı.

Futbolcular ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman, yarım sahada çift kale maçla sona erdi.

YENİ TRANSFER DZEMAİLİ SADECE DÜZ KOŞU YAPTI

Sarı kırmızılı takımın yeni transferi Blerim Dzemaili, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Yeni transfer antrenmanın son bölümünde yapılan çift kale maçı da saha kenarından izledi.

Bu arada sakatlığı nedeniyle A Milli Takım kampı kadrosundan çıkarılan Semih Kaya ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

BAŞKAN AYSAL DA ÇALIŞMAYI TAKİP ETTİ

Öte yandan takımın Eskişehirspor ile oynanacak maçın hazırlıklarını Başkan Ünal Aysal da kurmayları ile beraber takip etti. İdman bitiminde Başkan Aysal'in Melo ile sohbet etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Diğer taraftan antrenman öncesinde ABD'den gelen engelli taraftar Erol Çatalbaş, futbolcular, teknik heyet ve başkanla birlikte fotoğraf çektirdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.