Galatasaray Liv Hospital'da Genç Oyuncular A Takım'la Çalışacak

Galatasaray Liv Hospital'da Genç Oyuncular A Takım'la Çalışacak

Galatasaray Kulübü, akademisinden Ege Arar, Kistijan Nikolov ve daha önce açıklanan Göktürk Ural ile geçen sezon da kadroda yer alan Şuacan Pişkin'in A Takım ile çalışmalara katılacağını bildirdi.Kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere...

Galatasaray Kulübü, akademisinden Ege Arar, Kistijan Nikolov ve daha önce açıklanan Göktürk Ural ile geçen sezon da kadroda yer alan Şuacan Pişkin'in A Takım ile çalışmalara katılacağını bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Galatasaray Basketbol Akademisinden Ege Arar, Kristijan Nikolov ve daha önce açıklanan Göktürk Ural ile birlikte geçtiğimiz sezon da Galatasaray Liv Hospital kadrosunda yer bulan Şuacan Pişkin yeni sezona A Takım ile çalışmalara katılarak başlayacak.

Galatasaray Liv Hospital'ın sezon öncesi kamp kadrosuna dahil edilecek sporcular, Euroleague ve uluslararası tecrübesi olan oyuncularımızla birlikte sezona hazırlanırken onlardan ve koç Ergin Ataman'dan öğrendikleriyle forma mücadelesi verecekler.

EGE ARAR

Altyapımızdan yetişen 1996 doğumlu Ege Arar geçtiğimiz sezon Galatasaray Genç Takımıyla İstanbul Ligi zaferi ve Türkiye Şampiyonası üçüncülüğü yaşadı. Türkiye Şampiyonası'nda 16 sayı 17 ribaund ortalamalarıyla oynayan Arar turnuvanın en iyi pivotu seçildi. Daha önce Yıldız Milli Takım ile Avrupa Şampiyonluğu elde eden Ege, bu yaz da Konya'da düzenlenen Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin ilk beşinde görev alıp 7,6 sayı 6,2 ribaund ortalamasıyla başarıda önemli pay sahibi olmuştu. 2,07 metre boyundaki oyuncu dört ve beş numaralı pozisyonda şans buluyor.

KRİSTİJAN NİKOLOV

2011'de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçen Nikolov 2013'te Makedonya vatandaşlığından çıktı. Türk vatandaşlarının tüm haklarını kazanan Kristijan, kulüp müsabakalarında oynamak için TBF'nin vereceği lisans hakkını beklerken sadece resmi okul maçlarında forma giyebildi. Yetenekli genç yıldız adayı, hatırlanacağı gibi geçen sezon yaz döneminde A Takımımızın hazırlık maçlarındaki performansı ile koç Ergin Ataman'ın gözüne girmeyi başarmıştı. Dört senedir ülkemizde yaşayan 1996 doğumlu Nikolov 1,88 metre boyunda olup guard pozisyonunda görev alıyor.

ŞUACAN PİŞKİN

Geçtiğimiz sezon da Galatasaray Liv Hospital kadrosunda yer alan Şuacan Pişkin İTÜ altyapısından yetişti. 1990 doğumlu oyuncu 1,88 metre boyunda olup guard pozisyonunda oynuyor." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.