Galatasaray Liv Hospital, Pietro Aradori'yi Renklerine Bağladı

Galatasaray Liv Hospital, Pietro Aradori'yi Renklerine Bağladı

Basketbol Birinci Ligi'nin son finalisti ve iddialı ekibi Galatasaray Liv Hospital Pietro Aradori ile resmi sözleşme imzaladı.Liv Hospital Hastanesi'nde düzenlenen imza töreninde hazır bulunan Galatasaray Basketbol Takımı Şube Koordinatörü Murat...

Basketbol Birinci Ligi'nin son finalisti ve iddialı ekibi Galatasaray Liv Hospital Pietro Aradori ile resmi sözleşme imzaladı.

Liv Hospital Hastanesi'nde düzenlenen imza töreninde hazır bulunan Galatasaray Basketbol Takımı Şube Koordinatörü Murat Özyer, Pietro ile beraber Türkiye Basketbol tarihinde bir ilke imza atacakları belirterek şöyle konuştu:

"Ligimizde ilk kez bir İtalyan oyuncu yer alacak diye biliyorum. Diğer branşlarımızda İtalyan hocalarımız ve oyuncularımız var. Basketbolda da önemli bir oyuncuyla anlaştık. Kendisi forvet pozisyonunda oynuyor. Lige de hazır oyunculardan bir tanesi. Öncelikli Akdenizli ve taraftarımızın çok seveceği karakterde biri. Hem her gün kazanmayı isteyen ve sinerjisini arkadaşlarına yansıtan tarzda agresif bir oyuncu. Kendisine hoş geldin diyorum. Umut ediyorum parçalı formayla bu sene de kupalar kazanmayı hep birlikte gösteririz."

Sarı - kırmızılı takımın yeni transferi Aradori ise "TBL'de ve haliyle Galatasaray'da oynayacak ilk İtalyanım. Galatasaray'ın bir üyesi olduğum için onur ve gurur duyuyorum. Her Euroleague ve Türkiye Ligi maçında, her akşam, her gün savaşmaya ve her maçı kazanmaya hazırım. Taraftarların salondaki etkisini, yarattığı atmosferi biliyorum. Geçen sene son sekiz takım arasına kalmıştı Galatasaray. Barcelona ile olan maçları takip edebildim. Carlos Arroyo sakatlandıktan sonra böyle bir rakiple rekabet etmesi zorlaşmıştı. Şanssızlıktı, sporda her zaman olabilir. Bu sene de çok iyi bir Galatasaray olacak. Takım kimyasının iyi olduğunu düşünüyorum. Geniş bir rotasyonumuz var, iki güne bir maç yapabiliriz. Kalite oyuncularla iyi bir sezon geçireceğiz. Daha eski zamanlarda Abdi İpekçi'de Galatasaray'a karşı oynadım ve ortamı biliyorum, gerçekten güzeldi. Maçı sonlarda kazanmıştık sanırım ama taraftar bize büyük zorluk çıkarmıştı. Böyle bir topluluk önünde ve evinde oynamak ve onları desteği oyunculara çok yardımcı olur. Koç Ataman ile konuştum. Kendisi zaten Siena ve Bologna'da da çalışmıştı. Çok iyi bir koç. İtalyan Milli Takımının koçu Pianigiani Siena'dayken onun asistanıydı. Onunla çalışacağım için de mutluyum." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.