Galatasaray, Eskişehirspor Önünde Galibiyet Arıyor

Galatasaray, Eskişehirspor Önünde Galibiyet Arıyor

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu ikinci haftasında Galatasaray ile Eskişehirspor arasında oynanacak maçta takımların 11'leri belli oldu. Ev sahibi Galatasaray, konuk edeceği Eskişehirspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak salı...

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu ikinci haftasında Galatasaray ile Eskişehirspor arasında oynanacak maçta takımların 11'leri belli oldu.

Ev sahibi Galatasaray, konuk edeceği Eskişehirspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile oynayacağı karşılaşma öncesinde moral bulmak istiyor.

Zorlu karşılaşma öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, sarı kırmızılı takımın yeni transferlerinden Blerim Dzemaili ve Tarık Çamdal'a ilk onbirde şans tanıdı. Diğer yeni transfer Pandev ise maça yedek kulübesinde başlayacak.

Bu arada PFDK tarafından iki maç ceza verilen Melo'nun yerine ise İtalyan teknik adam Yekta'yı görevlendirdi. Prandelli, sol kanatta oynayan Alex Telles'i ise maç kadrosuna dahil etmemesi dikkatlerden kaçmadı. A Milli Takım kampından sakatlığı nedeniyle çıkarılan Semih Kaya ise son anda maça ilk onbirde başladı.

Fenerbahçe ile Manisa'da oynanan Süper Kupa finalinde çıkan olaylardan dolayı Galatasaray taraftarı cezalı olduğu için bu maçta takımlarını yalnız bıraktı. Türk Telekom Arena tribünlerinde ise açılan pankartlarla takıma destek verildi. Buna karşın Türkiye'de bir ilk yaşandı ve Futbol Federasyonu'nun aldığı karar gereği konuk Eskişehirspor taraftarları kendilerine ayrılan tribünlerden takımlarını destekledi.

TAKIM KADROLARI

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da hakem Barış Şimşek'in düdük çalacağı maçta takımların 11'leri şöyle:

Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena

Hakemler: Barış Şimşek, Mehmet Metin, Samet Çavuş

Galatasaray: Fernando Muslera, Veysel Sarı, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Tarık Çamdal, Yekta Kurtuluş, Selçuk İnan, Bruma, Blerim Dzemaili, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz

Eskişehirspor: Boffin, Ahmet Çörekçi, Tolga Dabanlı, Birol Parlak, Kaan Kanak, Lawal, Hürriyet, Mirkan Aydın, Rogelio Funes Mori, Erkan Zengin, İbrahim Sissoko

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.