Fordun şampiyonları Konyalılarla buluştu

Fordun şampiyonları Konyalılarla buluştu

Ford Otosan'ın bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ve Türkiye'nin pek çok ilini ziyaret ettiği 'Neşeli Günler' turu 3-9 ekim tarihleri arasında Konyada yapıldı

Ford Otosan'ın bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ve Türkiye'nin pek çok ilini ziyaret ettiği 'Neşeli Günler' turu 3-9 ekim tarihleri arasında Konya’da yapıldı. Geçtiğimiz hafta başlayan ve hafta sonu düzenlenen ralli heyecanı ile sona eren 'Neşeli Günler' turu Konya'da Ford yetkili satıcısı ve servisi Motorcu Otomotiv ile Otokoç Otomotiv ev sahipliğinde gerçekleşti. Düzenlenen faaliyetler kapsamında Ford kullanıcıları ve müşterileri çeşitli indirimler, sürüş aktiviteleri ve çocuklara yönelik trafik eğitimleri ile sürpriz hediyelerden ve kampanyalardan faydalandı. 3 Ekim Pazartesi başlayan 'Neşeli Günler' kapsamında Ford müşterilerine üç farklı kampanya ile avantajlar sunuldu. Satış kampanyasına katılıp Ford modellerinden birini tercih eden müşteriler, 500 TL'lik indirimden yararlanırken, satış sonrası kampanyasına katılanlar ise araçlarına ücretsiz check-up yaptırdılar. Ford serviste bakım ve mekanik onarım yaptıranlar ,‘KDV bizden’ avantajından yararlanırken aracına 4 adet lastik alan müşteriler sürpriz hediyeler kazandı. Ford 'Neşeli Günler' süresince ikinci el araç alanlar için hazırlanan kampanyada ise 5 adet sık kullanılabilecek üründen oluşan “Mini Onarım Paketi” müşterilere sunuldu.

 

ŞAMPİYON PİLOTLAR PİSTTE HEYECANLANDIRDI

 

Neşeli günler etkinliklerinin en çoşkulu anları cumartesi günü yaşandı. Castrol Ford Team Türkiye pilotlarıyla Kültürpark yanında gerçekleştirilen aktivitede Konyalılar, 2009 ile 2010 Türkiye Ralli Şampiyonu ve 2011 sezon lideri Castrol Ford Team Türkiye Pilotu Yağız Avcı'nın katılımıyla gerçek yarış otomobilinde co-pilotluk deneyimi yaşadılar. Oldukça kalabalık bir izleyici önünde gerçekleşen ralli heyecanı büyük ilgi gördü. İzleyici ve konuklar arasından seçilen ve özel bir sözleşme imzalatılarak co-pilot koltuğuna oturan izleyicilerin heyecanı gözlerden kaçmadı.  Castrol Ford Team Türkiye'nin genç pilotları Orhan Avcıoğlu, 2008 Fiesta Cup Dünya Şampiyonu Emre Yurdakul ile 2009 Türkiye Gençler Şampiyonu ve 2010 Doğu Avrupa Gençler birincisi Murat Bostancı'nın Fiesta R2 ve Fiesta ST ralli araçlarının yanı sıra yeni Ford Focus ile katılımcılara yaşattığı heyecanlı saatler unutulmadı. Etkinlikte vatandaşlar, Fiesta R2, Fiesta St ralli araçlarının yanı sıra Ford Focus araçlara binerek tecrübeli pilotlar eşliğinde co-pilotluk heyecanı yaşadı.
Ford Otosan Saha Operasyonları Müdürü Yılmaz, tüketiciye daha yakın olmak, güvenli sürüş tekniklerini ve arabaları tanıtmak için 4 gün önce böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyledi. Bu yıl 3'üncüsünü düzenledikleri organizasyona Konyalıların ilgisinin kendilerini memnun ettiğini vurgulayan Yılmaz, etkinlikte, sürüş aktiviteleri, çocuklara yönelik trafik eğitimleri ve sürpriz hediyelerin yer aldığını kaydetti. Yılmaz, organizasyonda ayrıca satış ve satış sonrası tanıtım yapıldığını da bildirdi.

 

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.