Fırtınalı kamp dönemi bitiyor

Fırtınalı kamp dönemi bitiyor

Ligin ikinci yarısına Antalya'da yaptığı kamp çalışmaları ile hazırlanan Anadolu Selçukluspor, bugün dönüyor. Kamp süresince teknik adam değişikliğine giden ve 3 hazırlık maçı yapan yeşil-beyazlılar, 3 gün izin yapacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da Antalya kampı çalışmaları bugün sona eriyor. Yapacağı ter idmanının ardından Konya'ya dönecek olan temsilcimiz 3 günlük izinin ardından Kayacık Spor Tesisleri’nde Yeni Malatya maçının hazırlıklarına başlayacak. Ligin son maçında Eyüpspor'a mağlup olan ve devre arası çalışmalarına ara verdemeden başlayan yeşil-beyazlılar, bir haftalık çalışmanın ardından 3 Ocak'ta Antalya'nın Kundu bölgesinde bulunan  Topkapı Palace Otel'de kampa girdi. İyi bir hazırlık dönemi ile birlikte kadroya yeni takviyeler yaparak ikinci yarıya daha iyi başlamanın hesaplarını yapan Anadolu Selçukluspor, oynadığı iki hazırlık maçında 3. lig takımlarına karşı aldığı sonuçlarla şok yaşadı.

Temsilcimiz bunun ardından 6 Ocak'ta teknik adam Mevlüt Ataseven'in istifası ile bir sarsıntı daha geçirdi. Yeni teknik adam konusunda çalışmalarına ara vermeden başlayan Anadolu Selçukluspor, 7 Ocak'ta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da yardımcı antrenörlük görevini yürüten Zafer Turan ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Kamp süresi boyunca hazırlık maçları dışında günlük çift antrenman yapan temsilcimiz bir diğer taraftan da sakatlık yaşayan futbolcularının geri dönüşünün hesaplarını yaptı. Tedavileri devam eden Rıdvan Sağlam ve Abdullah Çoban, Aykut Uluç çalışmalarını tedbirli olarak yaptı. İlk yarının son altı haftasında takımdaki yerini alamayan Yaser Hacımustafaoğlu ise takımla birlikte çalışmalarını tamamladı.

Ayrıca Anadolu Selçukluspor, 4. ve son hazırlık maçını dün 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Çankırıspor ile yapmayı planladı ancak kötü hava şartları uygunsuz zemin nedeni ile karşılaşma iptal edildi. İlk iki hazırlık maçına Mevlüt Ataseven ile çıkan yeşil-beyazlılarda, Samsun maçını kenardan seyreden yeni teknik adam Zafer Turan, bu maçta ekibini daha yakından görme fırsatı bulamadı. Kampın ilk hazırlık maçlarını 3. lig takımları ile oynayan Anadolu Selçukluspor, Ankara Demirspor ile 2-2 berabere kalırken Kahraman Maraş Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu. PTT 1. Lig takımı Samsunspor ile 3. maçına çıkan temsilcimiz bu karşılaşmadan 0-0'lık skorla ayrıldı.
Kamp çalışmaları esnasında ara transferi şekillendirmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, beklenmedik bir şekilde teknik adam değişikliğine giderek, bu çalışmalarını yeniden gözden geçirmek zorunda kaldı. Yönetim kurulu, Turan'ın verdiği rapora göre 2 takviye yapmayı hedefliyor. Çalışmalarını hızlandıran yeşil-beyazlıların, yapılan görüşmeler neticesinde aldıkları sonuçları önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.