Filipinler’de Türkiye İle Ticaret Masaya Yatırıldı

Filipinler’de Türkiye İle Ticaret Masaya Yatırıldı

Filipinler’in Cebu şehrinde, ülkedeki ticaret odalarının başkanları Ticaret Odası Yönetimi Forumu’nda bir araya geldi. Filipinler Cebu Türk Ticaret Odası’nın da katıldığı forumda, Türkiye ile ticaret, yapılabilecek işler ve eğitim...

Filipinler’in Cebu şehrinde, ülkedeki ticaret odalarının başkanları Ticaret Odası Yönetimi Forumu’nda bir araya geldi.

Filipinler Cebu Türk Ticaret Odası’nın da katıldığı forumda, Türkiye ile ticaret, yapılabilecek işler ve eğitim alanındaki yatırımlar ile bu ülkeye sağlanabilecek katkılar konuşuldu.

Forumda Filipinler ekonomisinin büyümesi için projeler sunuldu, fikir alış verişleri yapıldı. Doğu Asya ülkelerinin ekonomideki gelişme ve büyüme oranları, Filipinler’e gelen ürünlerin ülke ekonomisine sağladığı katkılar tespit edildi. İşadamlarının devletle nasıl birlikte hareket etmesi gerektiği hakkında bilgi verildi.

Filipinler Cebu Türk Ticaret Odası Başkanı Ramazan Aytaç, Cihan’a verdiği demeçte, “Filipinler, ekonomisi ile Asya’da gelişen bir ülke. Özellikle turizm, mobilya ve gıda sektöründe ciddi bir iş potansiyeli var. Filipinler’in Cebu şehri hem turistik, hem de sanayi kenti olması yönüyle İzmir’e çok benziyor. Ayrıca Cebu şehri yatırım açısından çok elverişli bir yer. Buraya gelecek Türk işadamlarına ortak çalışmalar yürütülmesi açısından yardımcı olacağız.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.