Filede Bölgesel Lig 12 Ocak'ta başlıyor

Filede Bölgesel Lig 12 Ocak'ta başlıyor

Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Bölgesel Voleybol Liglerinden grupların belli olmasının ardından fikstür çekimide yapıldı.

Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Bölgesel Voleybol Liglerinden grupların belli olmasının ardından fikstür çekimide yapıldı. Lig'de 2012-2013 sezonu 12 Ocak Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Bu ligde mücadele edecek Konya takımları B grubunda yer alıyor. B grubunda Konya Yenidoğanspor, Konya Büyükşehir Belediyespor, Konya DSİ, Konya Emniyetspor ve Akşehir İdmanyurdu takımları grup liderliği için mücadele edecek. Konya ekipleri ilk maçlarını 13 Ocak Pazar günü oyanyacak.

Günün ilk maçında saat 15.00'te Konya Yinedoğanspor ile Konya emniyetspor karşı karşıya gelecek. Diğer maçta ise Konya DSİ spor ile Konya Büyükşehir Belediyesi karşı karşıya gelecek Atatürk Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.30'da başlayacak. Grubun diğer maçında ise Akşehir İdmanyurdu Aksaray Eğitim Gençlikspor'a konuk olacak. Aksaray Atatürk Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 14.00'te başlayacak. Cevdet İşbitirici başkanlığında bir çok branşda Konya sporuna hizmet veren Büyükşehir Belediyespor yeni sezonda voleybol bölgesel liginde Konya'yı temsil edecek.

Başkan Cevdet İşbitirici Büyükşehir Belediyespor olarak her zaman spora ve sporcuya destek olduklarını ve Konya sporunun gelişmesi için kulüp olarak ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade etti. İşbitiriçi, “Konya'da spora çeşitli branşlarda hizmet veriyoruz. Kulüp olarak spor gelişimi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Yeni sezonda voleybol branşında da Konya'yı temsil etmeye hazırlanıyoruz. Amacımız Konyamızı voleybol branşında en iyi şekilde temsil etmek ve gençlerimizi spora teşvik etmek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.