Fikstür çekimi vizeleri bekliyor

Fikstür çekimi vizeleri bekliyor

Amatör Küme Futbol Liginde fikstür çekimi, vize işlemlerinin tamamlanmasını bekliyor. Sezonun başlamasına az bir süre kalmasına rağmen sezon öncesi yapılan vize ve aktarma işlemlerini takımların yapmaması nedeniyle fikstür çekilemiyor.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılan açıklamada 1. transfer dönemi biteceği için transfer evraklarının 13 Ekim Salı günü mesai bitimine kadar teslim edilmesi istendi. Vize ve aktarma işlemlerinin tamamlanmasının ardından gruplarda mücadele edecek takım sayıları belirlenecek ve fikstür çekimi yapılacak.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda Futbol İl Temsilcisi başkanlığında gerçekleşecek. olan fikstür çekimine, tüm kulüp temsilcileri katılacak. Amatör Küme’de karşılaşmalar 24 Ekim’de başlayacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Remzi Ay fikstür çekimi için kulüplerin eksiklerini tamamlamalarını beklediklerini ifade etti. Ay, “ 24 Ekim’de başlayacak 2009-2010 Amatör Küme Futbol sezonunun fikstür çekimi için kulüplerimizin vize işlemlerini tamamlamalarını bekliyoruz. 13 ekim Salı günü mesai bitimine kadar bu işlemlerin tamamlanması için kulüplerimize gereken duyuruları yaptık. Bu tarihten sonra yeni sezon için fikstür çekimini gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.