Ferhat Yayla sezonu kapattı

Ferhat Yayla sezonu kapattı

İlk defa yükseldiği 2.Ligde tarih yazarak Play-Off oynama hakkını elde eden temsilcimiz Şekersporda şimdi tek bir düşünce var: Bank Asyaya katılabilmek.

Sezon başında sezona sıkıntılı başlamasına rağmen klasman grubunda fırtına gibi esen ve aldığı sonuçlarla grubu şampiyon bitiren yeşil-beyazlılar, Bank Asya 1.Ligi’ne katılarak yeni bir tarih yazmayı hedefliyor. 8’li Play-Off maçlarında Bank Asya şansını sonuna kadar zorlayacak temsilcimiz, hafta sonu Etimesgut Şekerspor ile evinde son hafta ise İstanbulspor ile deplasmanda formalite maçlarına çıkacak. Etimesgut maçının hazırlıklarına pazartesi günü yenileme çalışmasıyla başlayan yeşil-beyazlılar dün akşam karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Temsilcimizde sakatlığı geçen ve Telekom maçının 18 kişilik kadrosunda yer alan Kenan Başkan’ın çalışmalara katılacağı bildirildi. Kenan’la birlikte aylardır takımdan uzak kalan Ferhat’ın ise sezonu kapattığı bildirildi. Kamuoyunun Fenerbahçeli Alex’den tanıdığı kas bölgesinde ağrıya bağlı oluşan Pubis hastalığına yakalanan, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da tedavi olduktan sonra Konya’ya dönen oyuncunun, sakatlığının tam olarak geçmediği ve tedavi için tekrar İstanbul’a gideceği bildirildi. Yeşil-beyazlılarda Ferhat Yayla dışında kart cezalıları Cem Baki, Emrehan, Şinasi ve Murat, Etimesgut maçında forma giyemeyecek.

GÜRSEL’E FORMA ŞANSI DOĞDU
Teknik Direktör İsmail Kartal’ın Emrehan’ı transfer ettikten sonra, hemen hemen hiç şans vermediği kaleci Gürsel’e Etimesgut Şekerspor maçında forma giyme şansı doğdu. Yavuz İncedal döneminde kaleyi banko koruyan ancak Kartal’ın “Gürsel iyi kaleci ama eksikleri var” sözünden sonra kaleyi unutan Gürsel, Etimesgut maçında tecrübeli çalıştırıcıdan forma bekliyor. Yeşil-beyazlı takıma geldiği günden bu yana genç oyunculara büyük önem veren İshak ve Ömer Ali gibi genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmayı düşünen Kartal’ın, formalite olarak oynanacak Etimesgut ve İstanbulspor karşılaşmasında Gürsel’e forma verebileceği konuşuluyor. Gürsel’in de kaleye her an geçecekmiş gibi hazırlıklarını sürdürdüğü, görev verilmesi halinde Etimesgut Şekerspor maçında kaleyi en iyi şekilde koruyabileceği gelen haberler arasında.
FARUK, 43 GOLÜN 10’UNA İMZASINI ATTI
Şekerspor’un TFF 2.Lig’e yükselmesinde büyük payı olan, kadro dışı kaldıktan sonra döndüğü Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında takımın dirilişine imza atan tecrübeli golcü Faruk Temel, bu sezon Şekerspor’un attığı 43 golün 10’una imzasını koydu. Gol krallığında sezon boyunca Zeytinburnuspor’dan Ender Alkan, Kırşehirspor’dan Mustafa Kaya, ve Etimesgut Şekerspor’dan Ahmet Güven ile yarışan Faruk Temel, ligde kalan iki haftaya girilirken Maltepespor’lu Gürkan İzmirlioğlu ile 10 golle 4.sırayı paylaşıyor. Özellikle attığı kafa golleriyle dikkat çeken tecrübeli oyuncu, sergilediği mücadele ile de takımdaki genç oyuncunun örnek aldığı isimlerden biri oldu. Sezon başında yeşil-beyazlı takımla sözleşmesini bir yıl uzatan tecrübeli oyuncunun, önümüzdeki sezon takımda kalıp kalmayacağı önümüzdeki günlerde netleşecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.