Ferhat Değirmenci altın madalya aldı

Ferhat Değirmenci altın madalya aldı

Türkiye Büyükler ve Gençler Ferdi Kick Boks Şampiyonasında, Selçuklu Belediyesporlu Ferhat Değirmenci, 81 kiloda Low Kick Contact branşında birincilik elde etti

Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy, Ulusal ve uluslararası şampiyonalarda alınan başarıları sevinçle karşıladıklarını söyledi. Müsabakalar sonunda 2 birincilik daha beklediklerini belirten Aksoy, “Alınan başarılı sonuçlarla çalışmalarımızın karşılığını en iyi şekilde almış oluyoruz. Şampiyonaya katılan sporculara başarılar diliyor ve antrenörümüz Mevlüt Aker’i kutluyorum” diye konuştu.
Selçuklu Belediyespor kulübü olarak spora yaptıkları yatırımın karşılığını en iyi şekilde aldıklarını ifade eden Aksoy; “Ulusal ve uluslar arası şampiyonalarda sporcularımızın branşlarında elde ittikleri başarılar bizi oldukça mutlu ediyor. Alınan başarılı sonuçlarla çalışmalarımızın karşılığını en iyi şekilde almış oluyoruz. Şampiyonaya katılan sporcularımıza başarılar diliyorum. Ayrıca kulübümüzden desteklerini esirgemeyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum” dedi.
Selçuklu Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı Antrenörü Mevlüt Aker de, bugün sona erecek şampiyonada başarılı sonuçlar elde ettiklerini ve iki sporcusundan daha madalya beklediğini söyledi. Trabzon’da, 150 kulüpten 2 bine yakın sporcunun mücadele ettiği şampiyonada, branş ve kilolarında birinci olan sporcular Ankara’da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak.  K-1 Contact, Low Kick Contact ve Light Contact branşlarında devam eden şampiyona, bugün sona erecek.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.