Fenerliler düşünsün!

Fenerliler düşünsün!

Pazartesi günü Fenerbahçe ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Torku Konyaspor'da herkes kendinden emin. İstanbul'a puan almak için gidecek olan yeşil-beyazlı camia oldukca rahat

Torku Konyaspor'da, Pazartesi günün Fenerbahçe ile oynanacak ikinci yarının ilk maçı için geri sayım başladı. Lider Fenerbahçe’den puan alarak ikinci yarıya da iyi biri başlangıç yapmayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda moral süper. Tüm camia puanda birleşti. Torku Konyaspor’da, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde önceki gün akşam saatlerinde basına ve taraftarlara kapalı olarak Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana Ali Turan'ın katılmadı. İshak Çakmak'ın takımdan ayrı çalıştığı antrenman neşe içerisinde geçti. Teknik adamların moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık verdiği Konyaspor’da, antrenman 3 grupta, yarı sahada yapılan turnuva maçlarıyla sona erdi.

Torku Konyaspor’da hazırlıklar dün de akşam saatlerinde basına ve taraftarlara kapalı olarak yapılan taktik antrenmanıyla devam etti. Bugün de taktik çalışacak olan Kartallar, yarın sabah uçakla İstanbul’a gidecekler. Temsilcimizde Fenerbahçe maçının sona çalışması Pazar günü akşam saatlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.
Torku Konyaspor’da, Fenerbahçe maçı kadrosunda sakat olan Ali Turan ile sarı kart cezalısı Mehmet Güven ve kaptan Erdinç yer alamayacak. İlk 11’de defans ve orta alanda görev yapacak futbolcular ise bugün netleşecek.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.