Fenerhabçe-galatasaray Maçından Notlar

Fenerhabçe-galatasaray Maçından Notlar

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Kupa finali maçından önce taraftarlar 'Her yer Soma her yer karanlık diye' slogan attı. Sahanın etrafında Fenerbahçe ve Galatasaray bayrağı açan sporcular, sahaya başlarında baretlerle çıktı. TFF Başkanı...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Kupa finali maçından önce taraftarlar 'Her yer Soma her yer karanlık diye' slogan attı. Sahanın etrafında Fenerbahçe ve Galatasaray bayrağı açan sporcular, sahaya başlarında baretlerle çıktı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün maçı protokol tribününden izledi. Soma'daki faciada hayatını kaybeden işçilerin aileleri ve çocukları ise maçı kendilerine ayrılan tribünden izledi.

Maçtan önceki seremoni de maden ocağında hayatını kaybeden işçilerin çocukları futbolcuların önünde yer alarak İstiklal Marşını birlikte okudu. Karşılaşmadan önce geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba ve Soma'daki maden ocağında şehit olan işçiler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.