Fenerbahçeli Diego: Trabzonspor Karşısında Forma Giymek İstiyorum

Fenerbahçeli Diego: Trabzonspor Karşısında Forma Giymek İstiyorum

Fenerbahçeli yıldız oyuncu Diego Ribas, kendisini hazır hissettiğini, görev verilmesi durumunda Trabzonspor deplasmanında forma giymek istediğini söyledi. A Milli Futbol Takımı'nın oynayacağı maçlar dolayısıyla lige verilen arayı değerlendiren...

Fenerbahçeli yıldız oyuncu Diego Ribas, kendisini hazır hissettiğini, görev verilmesi durumunda Trabzonspor deplasmanında forma giymek istediğini söyledi.

A Milli Futbol Takımı'nın oynayacağı maçlar dolayısıyla lige verilen arayı değerlendiren ve kampa davet edilmeyen bazı futbolcular çeşitli illerdeki etkinliklere katılıyor. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Alper Potuk Brezilyalı yıldız oyuncu Diego Ribas Antalya’da MarkAntalya AVM’de bulunan

Fenerium mağazasında yeni sezon formalarını imzaladı. Taraftarların sevgi seli altında mağazaya gelen oyuncular kısa bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Şu ana kadar forma şansı bulamamasını değerlendiren Brezilyalı oyuncu Diego Ribas, başlarında bir antrenörleri olduğunu, oynatıp oynatmama kararının kendisine ait olduğunu vurguladı. Antrenmanlarda kendisini çok hazır hissettiğini vurgulayan Diego, “Kendimi de hazır hissediyorum. Bir aylık bir ayrılığım oldu. Bu sahalardan uzak kalmamda maçlarda forma giyerek daha da gelişecektir. Ben kendimi çok iyi hissediyorum. Hocam görev verdiği takdirde elimden gelenin fazlasını da yapacağım.” dedi.

Diego, Trabzon deplasmanıyla ilgili de oranın çok özel bir ortam olacağına emin olduğunu kaydetti.

Fenerbahçe’nin kalecisi ve kaptanı Volkan Demirel ise Antalya’daki sarı-lacivertli taraftarlarla buluşmak için bir araya geldiklerini, onlarla olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Cezası sebebiyle Trabzon’a gitmeyeceğini söyleyen Demirel, "Trabzonspor karşısında sahaya çıkan bütün takım arkadaşlarım elinden geleni yapacaktır. Son 3-4 sezondur orada galip geliyoruz. Orada da tekrardan galip gelip yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Taraftarların formalarını imzalayan Alper Potuk ise zorlu bir Trabzon deplasmanına gideceklerini, maça en iyi şekilde hazırlandıklarını açıkladı. Potuk, Trabzon’dan 3 puan alıp evlerine mutlu bir şekilde dönmek istediklerini aktardı.

AÇILIŞTA İZDİHAM VE KAVGALAR MEYDANA GELDİ

Bu arada MarkAntalya AVM’de bulunan Fenerium’a gelen sarı-lacivertli oyunculara taraftarların ilgili fazla oldu. AVM’yi tıklım tıklım dolduran taraftarlar bir saat boyunca tezahüratlar yaptı. Futbolcuların mağazaya gelmesiyle birlikte izdiham oluşturan taraftarlar mağazaya girmek için adeta kıyasıya yarıştı. Arada kalan çocuklar ve yaşlılar ezilme tehlikesi geçirirken, engelli bireylerinde çok zorlandığı dikkatlerden kaçmadı.

İçeriye uzun süre alınmayan ve basın toplantısının bitmesini bekleyen taraftarlar ve güvenlik görevleri arasında ara ara tartışma ve kavga yaşandı. Taraftarlar içeri alınmamalarının üzerine AVM’de bulunan korkulukların camlarını patlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.