Fenerbahçeli Boksörün Elini Öptüğü Aysal: Onların Hepsi Benim Evladım

Fenerbahçeli Boksörün Elini Öptüğü Aysal: Onların Hepsi Benim Evladım

Uluslararası 29. Ahmet Cömert Boks Turnuvası'nda altın madalya kazanan Fenerbahçeli boksör Hakan Doğan madalyasını Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal verdi. Sarı lacivertli sporcu madalya töreninde kendini tebrik eden Başkan Aysal'ın...

Uluslararası 29. Ahmet Cömert Boks Turnuvası'nda altın madalya kazanan Fenerbahçeli boksör Hakan Doğan madalyasını Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal verdi. Sarı lacivertli sporcu madalya töreninde kendini tebrik eden Başkan Aysal'ın elini öptü.

Dünyanın en büyük boks turnuvası statüsünde olan Uluslararası 29. Ahmet Cömert Boks Turnuvası, yapılan final müsabakalarıyla tamamlandı. Türkiye erkeklerde toplamda 7 altın 2 gümüş, bayanlarda ise 2 altın 5 gümüş madalya kazandı.

Ahmet Cömert Spor Salonu'nda düzenlenen ve büyükler kategorisinde yapılan turnuvaya bu sene toplamda 13 ülkeden 148 boksör katıldı. Bugün yapılan finaller sonrası erkeklerde Türk sporculardan Muhammet Ünlü 48 kiloda, Hakan Doğan 60 kiloda, Botirzhon Akhmedov 64 kiloda, Önder Şipal 69 kiloda, Samir Magomedov 81 kiloda, Seyda Keser 91 kiloda ve Ali Eren Demirezen de +91 kiloda altın madalya kazandı.

Kadınlarda ise Ayşe Çağırır 48 kiloda, Gamze Başar ise 60 kiloda altın madalyanın sahibi oldu.

BAŞKAN AYSAL BOKS TURNUVASINI TAKİP ETTİ

Öte yandan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal da turnuvayı tertip eden merhum Ahmet Cömert'in oğlu Atilla Cömert'in davetlisi olarak 29. Ahmet Cömert Boks Turnuvası'nı takip etti. Başkan Aysal, 60 kiloda Rus rakibini yenerek altın madalya kazanan Fenerbahçeli boksör Hakan Doğan'ın ödülünü verdi. Sarı lacivertli sporcu ise kürsüde madalyasını veren Başkan Aysal'ın elini öptü.

Salondan çıkarken, madalya töreninde yaşananların sorulması üzerine kısa bir açıklamada bulunan Başkan Ünal Aysal, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanı'nın Galatasaray Kulübü'nün de boks şubesi açmasını talep ettiğini belirterek, "Yönetim kurulumuz ile en kısa zamanda oturup bu konuyu görüşeceğiz. Belki gelecek yıl yapılacak turnuvada Galatasaraylı boksörler de mücadele edebilir." dedi.

Fenerbahçeli sporcuya ödül vermesi ve elinin öpülmesinin hatırlatılması üzerine ise Başkan Aysal, "Mutlu oldu. Evladım öpmüş gibi hissettim. Onların hepsi benim evladım." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.