Fener mesaisi başladı

Fener mesaisi başladı

Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor'da futbolculara verilen izin sona erdi ve yeşil-beyazlılar çalışmalara başladı. Kartal'da Ali Turan, Erdinç ve Mehmet Güven dışında eksik yok

Torku Konyaspor’da, Fenerbahçe maçının hazırlıkları dün tesislerde başladı. Antalya Belek’te gerçekleştirilen 12 günlük kamp sonunda iki gün dinlenen Kartallar, dün öğleden sonra Tatlıcak tesislerinde toplandı ve akşamda haftanın ilk antrenmanına çıktı. Antalya kampında yaptığı antrenmanlar ve oynadığı hazırlık maçlarında sergilediği performansla ikinci yarı öncesi ümit veren Torku Konyaspor’da yönetim ve teknik adamlar 27 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynanacak ikinci yarının ilk maçta puan alacaklarına inandıklarını söylediler. İlk yarıdaki kadrodan bazı futbolcuların gönderilmesine karşın yeni transferler Vukoloviç ve Hlep ile daha da güçlenen Torku Konyaspor’da Kokaloviç’in sakatlığının geçmesi ve Kibong’un Antalya kampında sergilediği pozitif futbol takım üzerinde moral dopingi yaptı.

Torku Konyaspor’da Fenerbahçe maçının hazırlıklarının Konya bölümü muhtemelen Cumartesi günü sabah antrenmanıyla tamamlanacak ve takım aynı gün öğleden sonra uçakla İstanbul’a gidecek. Takımda Ali Turan, Erdinç ve Mehmet Güven dışında eksik yok. Moral süper.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.