Fener maçından daha zor olacak!

Fener maçından daha zor olacak!

Torku Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, yaptığı açıklamada, Sivasspor maçının Fenerbahçe maçından daha zor geçeceğini belirterek, camia olarak Eskişehir maçındaki coşkuyu yakalamaları halinde kazanacaklarını söyledi

Fenerbahçe karşısında istediklerinin taktiksel anlamda bir çoğunu yapmalarına rağmen yedikleri talihsiz gollerle mağlup olduklarını söyleyen Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Sivasspor maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdi..

SONUÇ KÖTÜ OLDU

'Ligin ikinci yarısına oyun ve mücadele olarak iyi başladık. Ama bunu sonuca yansıtamamamız kötü oldu' sözleriyle değerlendirmesine başlayan  Mesut Bakkal, "Taktiksel anlamda istediklerimizin çoğunu gerçekleştirdik. Ben yan toplardan yediğimiz gollere talihsiz goller diyorum. Ama futbolun içinde bunlar da var. Hem oyun anlamında hem de yürek olarak oyuncularımız Fenerbahçe karşısında ellerinden geleni yaptılar. Sahada hiç korkmadan cesaretle ve inatçı bir şekilde mücadele eden, sonucu kovalayan bir takım vardı. Artık bunu bir karakter haline getirmemiz gerekiyor. Bu maçtaki oyunun aynı düzen ve disiplinin devam etmesi gerekiyor. Bunu yaptığımız taktirde önümüzdeki zamanlarda puan almamız kolaylaşacak diye düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

SİVAS MAÇINI KAZANMALIYIZ

Spor Toto Süper Lig'in 19.haftasındasahamızda oynayacağımız Sivasspor maçı ile ilgili de değerlendirmede bulunan Bakkal, "Bizim için belki puan sıralamasında yarıdan diğer tarafa atlamanın ilk maçı. Fenerbahçe maçından daha zor olacağını biliyorum. Çünkü Sivasspor oynadığı oyun ve sahip olduğu kaliteli kadro yapısıyla her an skoru değiştirebilecek bir takım. Ben özellikle bizim yönetimimizde sahamızda oynadığımız ilk Eskişehirspor maçındaki seyirci coşkusuyla birlikte saha içerisinde oyuncunun kazanma arzusunu yakalarsak iyi bir sonuçla ayrılırız diye düşünüyorum. İç sahada oynanan maçların bize ne kazandıracağını oyuncularımız ve biz biliyoruz. Takım olarak iyi yoldayız. Çok disiplinli çalışan bir takıma sahibiz. Bu da inşallah önümüzdeki haftalarda sonuçlara yansıyacaktır. Artık Fenerbahçe maçına takılmaya gerek görmüyorum. O maçı geride bırakıp Sivasspor maçına şehir olarak kenetlenmeliyiz. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Sivasspor maçıyla bir an önce galibiyet serisine başlamak istiyoruz" diye konuştu.

YAN TOPLAR BÜYÜK SIKINTI

Yeşil-beyazlı ekibin başarılı teknik direktörü, duran toplardan yediğimiz gollerle ilgili sorulan bir soruya "Duran top meselesi Türk futbolunun en büyük hastalığı. Antrenmanlarda duran toplara çok çalıştık ama bir anlık hatalar sonuca yansıyor. Burada kimseyi suçlamaya gerek yok. Çalıştığımız halde çok fazla pozisyon vermemiz bizi üzdü. Yan top çalışmalarımız devam edecek" cevabını verdi

2 OYUNCUYU iZLiYORUZ

Transfer konusunda görüşlerini açıklayan Konyaspor teknik direktörü Mesut  Bakkal, "İzlediğimiz 2 tane oyuncu var. Ama yerli oyuncu bulamıyoruz. Biliyorsunuz yabancı kontenjanımız dolu. Mesela Gunnar Thorvaldosun’u yabancı sınırlamasından dolayı oynatamıyorum. Bunun için Türk oyuncu bulmamız gerekiyor. Transfer sezonunun kapanmasına kadar bize faydalı bir Türk oyuncu bulabilirsek transfer düşünüyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.