Felicia Bosna  şubesi hizmette

Felicia Bosna şubesi hizmette

Konya’da Felicia Pizza’nın 4. şubesi olan Bosna Şubesi yapılan açılış töreniyle hizmet vermeye başladı. Bosna şubesinde İtalyan pizza özel taş fırında yapılarak müşterilere sunuluyor

Konya’da Felicia Pizza’nın 4. şubesi olan Bosna Şubesi yapılan açılış töreniyle hizmet vermeye başladı. Bosna şubesinde İtalyan pizza özel taş fırında yapılarak müşterilere sunuluyor. 

acilisa-katilan-oda-baskanlari-ve-kadir-oruc-birlikte-(2).jpeg

Felicia Pizza Bosna Şubesinin açılışına Oruçoğlu Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Veysel Oruç, MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek, yönetim kurulu üyeleri, Selçuklu İş Adamları Derneği Başkanı İsmail Hakkı Kolat, Selçuklu Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Başkurt, Ülkü-Bir Genel Başkanı Fatih Çakmaktepe, Konya Demirciler Odası Başkanı Mehmet Yüksel Kurt, Konya Berberler Odası Başkanı Veli Baranok, Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu, Konya Çeyizciler Odası Başkanı; Ramazan Tezel, Konya Tornacılar Odası Başkanı Emin Baranok ve çok sayıda vatandaş katıldı. Felicia Pizza Bosna Şubesi İşletmecisi Kadir Oruç Pelicia Pizza’nın Bosna şubesini açmaktan mutlu olduklarını belirterek, “Oruçoğlu Emlak olarak yeni bir sektörde daha hizmet vermek için Felicia Pizza’nın Bosna Şubesini hizmete açtık. Burada İtalyan pizza, hamburger, dürüm ve diğer menülerle müşterilerimize hizmet vereceğiz. Pizzamız İtalyan pizza olup, özel taş fırında yapıyoruz. Hatta pizza ustamızı İsviçre’den getirdik. Kesinlikle hazır pizza kullanmıyoruz. Her gün taze olarak hazırlayarak servis ediyoruz. Kaliteli, sağlıklı ve hijyen koşullarda hizmet vermekteyiz. Evlere ve iş yerlerine de istenildiği pizza servisi yapabilmekteyiz. Bosna halkını ve Konyalı hemşerilerimizi misafir etmekten mutlu oluruz. Açılışımıza katılanlara da teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan duadan sonra hizmete açılan Felicia Pizza Bosna şubesinde açılışa katılanlara pizza ikram edildi.

İDRİS BAKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum