Fay Turizm, inanç turizmine yoğunlaşacak

Fay Turizm, inanç turizmine yoğunlaşacak

Hayatın Her Noktasında sloganıyla yola çıkan, turizm firması Fay Turizm, Konyanın merkezine açtığı yeni ofisinde faaliyetlerine başladı

“Hayatın Her Noktasında” sloganıyla yola çıkan, turizm firması Fay Turizm, Konya’nın merkezine açtığı yeni ofisinde faaliyetlerine başladı. Turizm sektöründe son yıllarda faaliyet gösteren genç girişimci Fatih Bekdik, Konya merkez Atatürk Caddesi’ne açtığı yeni işyeri olan Fay Turizm’de, güçlü kadrosu ve profesyonel çalışanlarıyla faaliyetlerine başladı.

Fay Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Bekdik, turizm sektörü için Konya’nın önemli bir yere sahip olduğunun altını çizdi. Turizme farklı bir bakış açısı getirdiklerini ifade eden Bekdik; hedeflerindeki turizm profilini şöyle anlattı: “Konya’nın yıllardır turizm sektöründe süregelen bir geleneği var, o da inanç turizmi. Kaldı ki yıllardır şehrimiz için inanç turizmine yatırım yapılsa da, üstelik sektörde faaliyet gösteren firmaların bu alanda çaba sarf etmeleri ve yoğunlaşmaları inanç turizmini beklenen düzeye yükseltemedi. Bizim turizme bakış açımız ise daha farklı. İnovasyonu ön planda tutarak, misafirlerimizin yerine kendimizi koyup ve bir nevi empati uyguluyoruz. Yenilikçi ve öncü olmamızın sebebi de buradan başlıyor. Özellikle Konya; inanç turizminin yanı sıra, gelişen ve büyüyen güçlü sanayisi ile ekonomide artık söz sahibi olmaya başlamıştır. Üreten ve gelişen bu ekonominin getirisi de hem istihdam hem de iş yükü açısından artacağı için, Konya’nın bu nedenle artık fuar turizmine ve iş turizmine daha çok ihtiyacı vardır. Bu konum üzerine firmamızı konuşlandırdık. Bu zamana kadar Ortadoğu’ya özellikle Suriye ve İran’a düzenlediğimiz yurtdışı iş seyahati turlarının yanı sıra, Rusya’ya düzenlediğimiz iş seyahati, misafirlerimizin oldukça fazla beğenisini kazanmıştır. Firmamız çalışmaları doğrultusunda artık Konya’daki bu açığın kapanması için elimizden geleni yapma gayreti göstereceğiz. Artık üretici, sanayici ve ticaret erbabı, yurtdışına gideceğinde ne yapacağım paniğini yaşamayacak. Fay Turizm konaklama, ulaşım gibi başlıca ihtiyaçlarının dışında, her noktada eksiksiz hizmet verecektir.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.