Faruk: Her şeyden önce Konyalıyım

Faruk: Her şeyden önce Konyalıyım

Yeni sezonda da TFF 2. Ligde mücadele edecek olan Konya Şekersporda transfer çalışmaları devam ediyor.

Futbol Şube Sorumlusu Fatih Hıdıroğlu, yönetim kurulu üyesi Selim Uysal ve Teknik Direktör İsmail Kartal’dan oluşan transfer komitesi İstanbul’da alınacak futbolcular için temaslarını büyük bir gizlilikle sürdürüyor.
Uzun süren sakatlığı nedeni ile yeni sezonda da verim alınamayacağı düşünülen kaleci Emrehan Ceylan ile yolların ayrılmasının ardından yeni bir kaleci için transfer çalışmalarını yoğunlaştıran transfer komitesi, geçtiğimiz günlerde ismi öğrenilemeyen bir kaleci ile masaya oturdu ancak görüşmenin olumsuz geçtiği kaydedildi. Temsilcimiz listede bulunan bir başka kaleci ile görüşmelerine başladı. Yeşil-beyazlılar, büyük bir gizlilikle yürütülen transfer çalışmaları içerisinde defans, orta saha ve forvet için genç ve kaliteli isimlerle temaslarını sürdürüyor.
Öte yandan yeşil-beyazlı temsilcimizden kesin bir açıklanma yapılmamasına karşın bazı futbolcular ile yolların ayrıldığına dair söylentiler gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Kaleci Emrehan Ceylan dışında Faruk Temel, Cem Baki, Hakan Turan, Murat Yılmaz, Ferhat Yayla ve İskender Köksal gibi futbolcular ile yolların ayrıldığı yolunda söylentiler devam ediyor.
Tüm bu söylentilere rağmen çalışkanlığı ile dikkatleri üzerine toplayan Faruk Temel ile Atatürk Stadı’nda antrenmanlarına devam ederken görüştük. Konyaspor ve Şekerspor forması altında gollerine devam ederek Konya futboluna hizmet veren başarılı futbolcu Faruk, konu ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.
TEMEL: SÖYLENTİLER DOĞRU DEĞİL
Lig’in önemli gol ayaklarından Faruk, konu ile ilgili Şekerspor Kulübü’nden her hangi bir resmi açıklamanın gelmediğini söyledi. Ortada dönen söylentiler nedeni ile kulübü ile görüştüğünü ifade eden Faruk; “Çıkan haberler neticesinde Kulüp başkanımız Yavuz Erence ve yöneticiler ile bir görüşme yaptım. Ancak yöneticiler takımda gidecek ve kalacak futbolcuların isimlerinin henüz bir netlik kazanmadığını ve bu yönde her hani bir açıklama yapmadıklarını belirttiler. Sadece benimle alakalı bir durum değil bu. Diğer isim geçen arkadaşlarım, Cem Baki, Murat ve İskender gibi futbolcular içinde geçerli bir durum bu. Yöneticiler her hangi bir açıklama yapmadı ve benim, bu isimlerden kimlerin gideceği ve kimlerin kalacağı konusunda bir bilgi sahibi olmam mümkün değil. Ancak bu tür bilgilerin ve bu tür söylentilerin nasıl ortaya çıktığını merak etmekten de kendimi alamıyorum” dedi.
KONYA, BANA SAHİP ÇIKACAKTIR
Önümüzdeki sezon ve gelecek içinde düşüncelerini aktaran Faruk Temel; “2. Lig’e çıktığımız sezon Şekerspor’un en çok gol atan futbolcusu oldum. Bu sezonda Yavuz İncedal döneminde kadro dışı kalmama ve 16 hafta forma giyememe karşın yine 16 golün altına imzamı attım ve gol krallığında zirveye oynadım. Yani şu ana kadar Şekerspor’un en çok gol atan ismiyim. Bu performansımı artırarak devam ettireceğimi düşünüyorum ve bunun için çalışmalarıma ara vermeden devam ediyorum. Her şeyden önemlisi ben önce Konyalıyım ve Konya’ya hizmet etmeye devam etmek istiyorum. Tüm ailem, çocuklarım ve her şeyim burada. Konya’yı seviyor ve takımımda kalmak istiyorum. Ve bana bu camianın sahip çıkacağını düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.