Fahri Tatan 18’de

Fahri Tatan 18’de

Bir süre önce Konyaspor yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılan Fahri Tatan, önce affedildi, şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kadrosuna alındı. Bulak: Puan alacağız

Turkcell Süper Lig'in 25.haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Konyaspor, dün sabah THY'ye -ait tarifeli uçakla İstanbul'a gitti. Yeşil-beyazlı ekibin İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının 18 kişilik kadrosuna Fahri Tatan’da alındı. Konyaspor yönetim kurulu tarafından bir süre önce kadro dışı bırakılan, geçtiğimiz haftalarda da affedilen tecrübeli futbolcu, uzun bir aradan sonra Konyaspor’un maç kadrosuna alındı. Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarının Konya bölümünü tamamlayan yeşil-beyazlılar, Bakırköy Titanic Port Hotelde kampa girdiler. Konyaspor, bugün  saat 13:00'de İstanbulspor Tesisleri'nde tek antrenman yapacak. Konyaspor’un İstanbul Büyükşehir maçı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: Oğuzhan, Jefferson, Ömer Gündostu, Veysel Cihan, Zafer Demir, İsmail Güldüren, Erhan Albayrak, Ayman Abdelaziz, Milos Mihajlov, Mustafa Er, Musa Büyük, Roman Kratochvil, Bülent Bölükbaşı, Branimir Poljac, Cihan Haspolatlı, Celaleddin Koçak, Fahri Tatan ve Recep Aydın. Rahatsızlığı devam eden Serhat Akın ise maç kadrosuna alınmadı.

BULAK:SEVİNME SIRASI BİZDE
Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, yarın oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından umutlu olduğunu, iyi oynayıp bu maçı kazanacaklarını belirterek, “Gaziantepspor maçındaki kaybımızı bu maçta telafi etmek istiyoruz” dedi. Bulak, Gaziantepspor maçında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını, ancak bunun sebeplerinin de önemli olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:
“Maalesef Gaziantepspor maçı öncesi hastalıklarla boğuştuk. Konya'da yaşanan grip salgını takım olarak bizi çok etkiledi. Sonucunda mağlup olduk. Kaybedilen çok önemli üç puanımız var. Bu bizi çok üzdü. Biz takım olarak Gaziantepspor maçını oynanmamış ve yaşanmamış kabul ediyoruz. Aldığımız bu hesapta olmayan yenilgiyi Büyükşehir Belediyespor maçında telafi edebiliriz. Sonuçta ligde 10 maçımız daha var. Önemli olan ligin sonuna kadar toplanacak olan puanlar ve varılacak hedeftir. Tabiki şu an çok iyi konumda değiliz. Fakat bizim gibi aynı durumda olan 5-6 takım daha var. Onlarda sıkıntılı.Önümüzdeki haftalarda onlarla da maçlarımız var. Bunlardan bir tanesi de Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Büyükşehir Belediyespor maçı. İyi oynayıp kazanmak istiyoruz.”
Konyaspor’un deplasmanlarda daha iyi bir performans sergilediğinin altını çizen Bulak, “Deplasmanlarda özellikle iyi oynuyoruz. İnşallah iyi oynayıp kazanacağız. Birinci dört maçlık seride yedi puan aldık. Ama ikinci dört maçlık seride ilk yarı sadece 3 puan kazanmıştık. Şimdi bu maçı kazanıp 6 puan veya beraber kalıp 4 puan yapma şansımız var. Arzu ediyorum 6 puan olur. Bunu başardığımız zamanda iyi bir sonuç olacağını düşünüyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum