Ezechiel N'Douassel'in sözleşmesi feshedilecek

Ezechiel N'Douassel'in sözleşmesi feshedilecek

Torku Konyaspor’da Gekas’ın takıma katılması ve bir yabancı daha oyuncu transferinin gündeme gelmesiyle birlikte Rusya’dan transfer edilen Ezechiel N'Douassel'in sözleşmesinin feshedileceği ifade edildi.

Torku Konyaspor’da Gekas’ın takıma katılması ve bir yabancı daha oyuncu transferinin gündeme gelmesiyle birlikte Rusya’dan transfer edilen Ezechiel N'Douassel'in sözleşmesinin feshedileceği ifade edildi. Sezon başında transfer edilen oyuncudan gerekli verimin alınmaması ve ülkesinden dönmeyen oyuncunun sözleşmesinin feshi için gerekli çalışmaların başlatıldığı belirtildi Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Fenerbahçe maçı öncesi ülkesine gidip henüz dönmeyen Ezechiel N'Douassel'in sözleşmesinin feshedileceğini söyledi.

Öten, kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının devam ettiğini, adeta zamanla yarıştıklarını belirtti. Araya milli maçların girmesiyle oyunculara ulaşmakta zorluk çektiklerini anlatan Öten, "Bazı futbolculara ülkelerindeki büyükelçilikler vasıtasıyla ulaşmaya çalışıyoruz. Transferde son 1 güne girdik. Romanya'nın FC Astra Giurgiu takımında oynayan kanat oyuncusu Zambiyalı Fwayo Tembo'yu kadromuza katmak için çalışıyoruz. Transferin son saatine kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Öten, Tembo dışında görüşülen yerli isimlerin de olduğunu, ancak Galatasaray'dan Yekta Kurtuluş'un gündemlerinde olmadığını dile getirdi. Gazetecilerin, "Henüz ülkesi Çad'dan dönmeyen N'douassel takıma katılacak mı?" sorusuna Öten, "Biliyorsunuz, N'douassel bebeğini kaybetti. Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin. Üzüntü verici bir durum, ancak bu oyuncuyla ilgili yasal işlem başlattık. TFF'ye de bilgi verdik. Muhtemelen sözleşmesi feshedilecek. Acısı büyük, ancak uyması gereken bir sözleşme var." Şeklinde cevap verdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.