Euro2016'nın İlk Maçında İzlanda-türkiye Bugün Karşı Karşıya Geliyor

Euro2016'nın İlk Maçında İzlanda-türkiye Bugün Karşı Karşıya Geliyor

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki ilk maçında bu akşam İzlanda ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma SHOW TV'den naklen ekranlara gelecek.İzlanda'nın Reykjavik şehrindeki Laugardalsvöllur Stadyumu'nda...

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki ilk maçında bu akşam İzlanda ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma SHOW TV'den naklen ekranlara gelecek.

İzlanda'nın Reykjavik şehrindeki Laugardalsvöllur Stadyumu'nda oynanacak İzlanda-Türkiye mücadelesi TSİ 21.45'te başlayacak ve Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Ivan Bebek düdük çalacak. Tomislav Petrovic ve Miro Grgic'in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Dalibor Conjar, ilave yardımcı hakemleri ise Domagoj Vuckov ve Ante Vucemilovic olacak. Karşılaşma Show TV'den naklen yayınlanacak.

A Milli Futbol Takımı'nın mücadele ettiği A Grubu'nun diğer maçlarında bugün ayrıca, Kazakistan ile Letonya ve Çek Cumhuriyeti ile Hollanda karşı karşıya gelecek.

Bu arada Türkiye, İzlanda ile 8. randevusuna çıkacak. İzlanda ile şimdiye kadar 6'sı resmi, 1'i özel olmak üzere toplam 7 maç yapan milliler, bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ay yıldızlı ekibimiz bu maçlarda attığı 9 gole karşılık, kalesinde 13 gol gördü.

Türkiye, İzlanda ile son maçını 11 Ekim 1995'te yine bir Avrupa Şampiyonası Grup Eleme (EURO96-İngiltere) müsabakasında oynadı ve müsabaka 0-0 sona erdi.

İZLANDA - TÜRKİYE MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

Stat: Laugardalsvöllur

Hakemler: Ivan Bebek, Tomislav Petrovic, Miro Grgic (Hırvatistan)

Saat: 21.45

Yayın: SHOW TV

İzlanda: Halldorsson, Saevarsson, Sigurdsson, Ottesen, Skulason, Gunnarsson, Hallfredsson, Gislason, Sigurdsson, Gudmundsson, Sigthorsson

Türkiye: Onur Kıvrak, Gökhan Gönül, Ersan Gülüm, Ömer Toprak, Caner Erkin, Mehmet Topal, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Olcay Şahan, Burak Yılmaz

RAKİPLERİN MAÇLARI DA HABERTÜRK VE BLOOMBERG HT'DE

Öte yandan A Milli Futbol Takımı’nın A Grubu’ndaki rakiplerinin karşılaşmaları da, Habertürk TV ve Bloomberg HT’den canlı yayınlanacak.

Kazakistan - Letonya karşılaşması saat 19.00’da Bloomberg HT’de ekrana gelecek. Grubun iddialı iki ekibi Hollanda - Çek Cumhuriyeti mücadelesi ise saatler 21.45’i gösterdiğinde Habertürk’te futbolseverlerle buluşacak.

A Grubu'nda günün maçları

19.00 Kazakistan - Letonya (BloombergHT)

21.45 Çek Cumhuriyeti - Hollanda (Habertürk TV)

21.45 İzlanda - Türkiye (Show TV)

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.