Esnafa düşük faizli kredi imkânı

Esnafa düşük faizli kredi imkânı

Selçuklu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin geçen ay başlattığı ucuz faizli kredi kullandırımı devam ediyor.

Taleplerin normal seviyede olduğunu aktaran Selçuklu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Özgüç, kriz ortamında esnafa yardımcı olmak düşüncesiyle böyle bir faaliyete giriştiklerini söyledi.
Küçük esnaf ve sanatkâra verilen kredi faizleri Mayıs’tan itibaren yüzde 9’a indirildi. Dünyada yaşanan ve Türkiye’yi de etkisi altına alan ekonomik kriz nedeniyle özellikle, küçük esnafın daha çok desteklenmesi gerektiğini aktaran Selçuklu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Özgüç, esnafın kredi sorunlarının çözümü için var olduklarını vurgulayarak, “Esnaf Kefalet Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkar siciline kayıtlı, vergi mükellefi, iş veya ikamet yeri Konya ili Karatay ve Selçuklu ilçeleri’ne bağlı kooperatifimiz çalışma bölgesinde bulunan esnaf ve sanatkara ihtiyacı olan krediyi temin etmektedir. Kooperatifimiz 1999 yılında kurulmuş genç bir kooperatif olmasına rağmen kısa zamanda oldukça başarılı bir çalışma göstererek ucuz faizli kredi kullandırımı için Konya Esnaf ve Sanatkârına önemli hizmet vermeye devam etmektedir. Talebe göre 1 yıl ile 4 yıl arası kredi verilir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.