Eskişehirsporlu Oyuncular Gençlerbirliği Maçı Öncesi İddialı Konuştu

Eskişehirsporlu Oyuncular Gençlerbirliği Maçı Öncesi İddialı Konuştu

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu üçüncü haftasında Eskişehirspor sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenmanda...

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu üçüncü haftasında Eskişehirspor sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncuların hırslı ve istekli olmalı dikkat çekiyor.

Antrenmanda tedavisi devam eden Akaminko ve ateşli rahatsızlığı bulunan Kamil Ahmet Çörekçi antrenmanda yer almazken, Özgür sağlık ekipleri eşliğinde çalışmalarına devam etti.

Eskişehirspor’un takım kaptanı Sezgin Coşkun, "Lige iyi başladık Konya galibiyeti Galatasaray beraberliğiyle istediğimiz futbolu yavaş yavaş sahaya yansıtıyoruz." diyerek, Gençlerbirliği maçıyla ilgili de şunları söyledi:

"Gençlerbirliği bir puanda ilk hafta berabere kaldı ikinci hafta kendi evinde mağlup oldu ve hoca değişikliğine gittiler. Bu kötü gidiş sezon başı ama daha kötü gidişe son vermek isteyecekler buradan puan almayı ya da galip gelmeyi isteyeceklerdir. Biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Kendi taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz. İyi futbolla iyi mücadeleyle kazanacağız. İyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz.

Eskişehir stadı her zaman doludur hazırlık maçı olsa bile dahi lig maçında boş görmek bizi üzdü. Çünkü biz onlarla birlikte üzülüyoruz birlikte seviniyoruz. Bütün her şeyi paylaşıyoruz. Onları tribünlerde görmek istiyoruz. Şuanda passolig satışında artış var. Onlarla birlikte daha kalabalık bir tribünle başarılı bir şekilde devam edeceğiz."

Eskişehirspor’un yeni transferi Serdar Özkan da yaptığı açıklamada, "Lige gerçekten iyi bir başlangıç yaptık. Gençlerbirliği maçından üç puanla ayrılıp bu şehri daha iyi yerlere getirmek istiyoruz. Galatasaray maçında özellikle galip geleceğimiz fırsatları yakaladık ama değerlendiremedik. Galatasaray gibi büyük takımdan bir puan almak iyiydi. Onların da kaçırdığı pozisyonlar vardı." diyerek, şöyle devam etti:

"Lige çok iyi başladık. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. Kendi seyircimiz önünde kendi sahamızda oynayacağız. O maçtan da üç puanla ayrılırsak gerçekten takımın bambaşka bir havaya bürüneceğini düşünüyorum. Daha başka şeyler düşüneceğimizi biliyorum. Bu hafta çok iyi hazırlanıp Gençlerbirliği maçından üç puanla ayrılıp bu şehri daha iyi yerlere getirmek istiyoruz.

Eskişehirspor’da gerçekten çok mutluyum. Burada hiç yabancılık çekmedim. Geldiğim günden beri arkadaşlarımız, teknik heyet, başkanımız ve yönetici ağabeylerimiz çok iyi karşıladılar beni. Gerçekten çok mutluyum şuan burada. Tabii ki böyle güzel sonuçlar aldıkça da mutluluğumuz daha da artacak."

Özkan, Gençlerbirliği'nde teknik direktörün görevden ayrılmasının kendileri için bir avantaj olmayacağını söyledi. Özkan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bunun bir avantaj olacağına düşünmüyorum. Çünkü böyle durumlarda genelde teknik direktör değiştiren takımlar için avantaj oluyor. Futbolcular daha iyi motive oluyorlar. Daha ligin başı ama dediğim gibi bence bizim için avantaj olmayacak. Ama biz her zamanki gibi düşüncemizle sahaya çıkacağız galibiyet için sahaya çıkacağız inşallah da galipte geleceğiz."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.