Eskişehirliler, ‘sarı Bisiklet’projesiyle Pedal Çevirdi

Eskişehirliler, ‘sarı Bisiklet’projesiyle Pedal Çevirdi

ETİ’nin sağlıklı bir yaşam için hareket etmenin gerekliliği konusunda farkındalık yaratmak ve bisiklet kullanımını teşvik ederek, Türkiye’de hareketli yaşama öncülük etmek amacıyla başlattığı ‘Sarı Bisiklet Projesi’ Eskişehir’de...

ETİ’nin sağlıklı bir yaşam için hareket etmenin gerekliliği konusunda farkındalık yaratmak ve bisiklet kullanımını teşvik ederek, Türkiye’de hareketli yaşama öncülük etmek amacıyla başlattığı ‘Sarı Bisiklet Projesi’ Eskişehir’de gerçekleştirildi. Etkinliği bin 200 Eskişehirli sarı bisikletitleriyle katılarak projeye destek verdi.

    Şehrin merkezinde belirlenen 7 km’lik parkurda hep birlikte bisiklete binen Eskişehirliler, gezinin ardından 3 bin metrekarelik alana kurulan bisiklet festivaline katıldı. Bisiklet ile ilgili eğitici aktivitelerin yanı sıra çeşitli sürprizlerle dolu eğlenceli etkinliklerin yer aldığı festivalde, Eskişehirliler sağlıklı ve keyifli bir pazar günü geçirdi.

    ETİ Sarı Bisiklet Etkinliği’ne ETİ İcra Kurulu Başkanı Hakan Polatoğlu ve Aktif Yaşam Derneği’nin Kurucu Üyesi Mehmet Ali Çalışkan da katılarak pedal çevirdi.

     Polatoğlu, projeyi tasarlarken 7’den 70’e herkese dokunmayı hedeflediklerini belirterek, “Sarı Bisiklet Etkinliğimize tüm Eskişehir halkını davet ettik. Hareketli ve sağlıklı yaşamın en eğlenceli yollarından biri olan bisiklet ile bugün tüm Eskişehirlilerle keyifli bir gün geçirdik.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.