Eski Başkanlar Tatlıcak tesislerinde 


Eski Başkanlar Tatlıcak tesislerinde 


Konyaspor Kulübü Eski Başkanlarından Sait Gönen, Mustafa Bayram ve Ahmet Şan, yeşil-beyazlı ekibin, Eskişehirspor maçı hazırlıkları çerçevesinde Perşembe akşamı gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret ederek, teknik ekibe ve oyunculara başarılar dileğinde bul

Dahası eski başkanlar,  yeşil-beyazlı teknik adam ve futbolculara  sürpriz yapıp, destek verdiler. Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Başkan Yardımcısı Bünyamin Sarıtaş, As Başkanlardan Ömer Demirhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Günbaş, Mehmet Üzümcü ve Mustafa Düzkaya’nın da hazır bulunduğu ziyarete, eski başkanlardan Doç.Dr. Sait Gönen, Mustafa Bayram ve Ahmet Şan katıldı.

Eskişehirspor ile oynanacak önemli karşılaşma öncesi  eski başkanların gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Mehmet Ali Kuntoğlu, “Konya, şehir olarak tam anlamıyla kenetlendi. Bunun en güzel örneği de eski başkanlarımızın bizi zor dönemde yalnız bırakmamaları. Bu sezon başından beri özlediğimiz bir tablo idi. İnşallah bunun verdiği moralle çıkacağımız Eskişehirspor maçını kayıpsız geçeceğiz ve bu mutluluğu Pazar günü hep birlikte yaşayacağız. Bizi yalnız bırakmadığınız için bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
“16 yıl aradan sonra yeniden teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldim. Bunun inanılmaz hazzını yaşıyorum” diyerek konuşmasına başlayan eski başkanlardan Doç.Dr. Sait Gönen, “Çok zor bir maç oynayacak takımımıza destek amacıyla burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bir tane Konyaspor var. Bu değerimize sahip çıkmalıyız. Bazı sıkıntılar yaşandığı ortada. Ama bu sıkıntıları tüm Konya el ele vererek açmalıyız. Bunun ilk adımını Eskişehirspor maçı olarak görüyoruz. Pazar günü hep birlikte Atatürk Stadyumu’nda takımımıza destek vereceğiz ve ben inanıyorum ki maç sonunda alacağımız galibiyetin coşkusunu hep birlikte yaşayacağız. Eskişehirspor karşılaşmasında başarılar diliyorum” diye konuştu. 
Konyaspor’un içerisinde bulunduğu sıkıntılı dönemden Eskişehirspor maçını kazanarak çıkacağına inandığını belirterek konuşmasına başlayan eski başkanlardan Ahmet Şan ise teknik ekibimize ve futbolcularımıza hitaben yaptığı konuşmada, “Konya şehir olarak her şeyin en iyisine layık. Konyaspor’da Konya’nın en önemli değerlerinden. Sıkıntıların yaşanması doğal. Ama önemli olan bu sıkıntıları ve yaşanan sorunları el ele vererek sağlanacak birliktelikle aşmak. Bunun yaşandığını görüyoruz. Teknik ekibimiz ve futbolcu kadromuzla bu ligde daha iyi yerlerde olmayı hak eden bir kulübüz. Önceliğimiz Eskişehirspor maçı. Bu maçı kayıpsız geçeceğimize inanıyoruz. Pazar günü de bu inançla sahada mücadele verecek sizlerin maçın bitimiyle birlikte bizleri sevindireceğiniz konusunda şüphemiz yok. Başarılar diliyorum” şeklinde görüş belirtti.
Konyaspor’da kısa bir dönem başkanlık görevinde bulunan Mustafa Bayram ise kaliteli oyunculardan kurulu kadroya güvendiğini belirterek, “Sezonun tamamlanmasına 3 maç kaldı. Ben Konyaspor’un 10 gün içerisinde Turkcell Süper Lig’de yeni sezonlarda da mücadele etmeyi garantileyeceğine inanıyorum. Yani işi son maça bırakmayacaksınız” dedi. Konuşmaların ardından eski başkanlar, teknik ekibe ve futbolculara Eskişehirspor maçında başarı dileğinde bulundular. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.