Ertuğrul Sağlam’ın Gözyaşları

Ertuğrul Sağlam’ın Gözyaşları

Geçen yıl kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu’nun Bursa’daki mezarı başında tören düzenlendi. Törene Eskişehirsporlu futbolcularla katılan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, gözyaşlarını tutamadı....

Geçen yıl kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu’nun Bursa’daki mezarı başında tören düzenlendi. Törene Eskişehirsporlu futbolcularla katılan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, gözyaşlarını tutamadı.

Ediz Bahtiyaroğlu’nun Mollaarap Mahallesi Sarıkaya Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma programına, Eskişehirspor teknik direktöre Ertuğrul Sağlam, antrenör Ömer Erdoğan, diğer antrenörler, futbolcular ve Ediz Bahtiyaroğlu’nun ailesi ile komşuları katıldı.

Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından Ediz için dua edildi. Dua sırasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve Eskişehirsporlu bazı futbolcular gözyaşlarını tutamadı. Duanın ardından Ediz’in forması mezarına bırakıldı. Bu sırada anne Ayten Bahtiyaroğlu, gözyaşlarını tutamadı. Acılı anneyi, kendisine sarılan Eskişehirsporlu futbolcu Hürriyet teselli etti.

SAĞLAM: EDİZ ÖRNEK BİR FUTBOLCUYDU

Teknik direktör Sağlam, törenin ardından gazetecilere şu açıklamayı yaptı: "Ediz, gerek futbolculuğu ile gerek kişiliği, karakteri, ahlaki yapısı ile örnek bir futbolcuydu. Zaten öyle bir örnek futbolcu olmuş ki bizler buradayız, unutulmuyor. Çok erken ayrıldı aramızdan. Eskişehirspor olarak, bütün futbolseverler olarak onun ismin yaşatmaya çalışıyoruz. Onun Türk futboluna sunmaya çalıştığı değerleri devam ettirmeye çalışıyoruz. Bugün tekrar buraya geldik, andık, dualar ettik. Allah inşallah kabul eder. Ailesine de tekrar sabırlar diliyorum. Kendisinin de ruhu şad olsun."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.