Ertuğrul Sağlam: Zor Gol Buluyoruz, Kolay Gol Yiyoruz

Ertuğrul Sağlam: Zor Gol Buluyoruz, Kolay Gol Yiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a 2–1 mağlup oldukları maçla ilgili ‘‘Zaman zaman defansta geride bu tür hataları yapıyoruz ama bu kadar iyi oynarken çok zor gol bulurken bu kadar kolay goller...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a 2–1 mağlup oldukları maçla ilgili ‘‘Zaman zaman defansta geride bu tür hataları yapıyoruz ama bu kadar iyi oynarken çok zor gol bulurken bu kadar kolay goller yemek bizi üzüyor. Gençlerbirliği maçında bu maçta da futbolun sansız tarafına denk geliyoruz." dedi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Gençlerbirliği maçının benzerini yaşadık maalesef. Son dakikada skoru değiştirme çabamız vardı. Ama risk aldık." diyerek, şöyle konuştu:

"Şunu ortaya koymak lazım biz genç takımız özellikle defans hattında. Zaman zaman defansta geride bu tür hataları yapıyoruz ama bu kadar iyi oynarken çok zor gol bulurken bu kadar kolay goller yemek bizi üzüyor. Gençlerbirliği maçında bu maçta da futbolun sansız tarafına denk geliyoruz. Çok şansız goller yedik. Kolay golleri yemeden futbolunda şansın biraz da bize yardım etmesini bekleyeceğiz. Çünkü iki maçtır direkten dönem toplarımız vardı. Biz yinede bu baskılı oyunumuzu devam ettireceğiz."

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise yaptığı açıklamada, "Gol atıp ligde var olma adına golle dönmek bizim için çok önemliydi. Eskişehir’de Eskişehirspor’a karşı oynamak kolay değil. Böyle bir ortamda Eskişehirspor’un da puana ihtiyacı olduğu ortamda buradan galibiyetle gitmek bizim bundan sonraki süreç adına önümüze daha net bakmamıza neden oluyor. Bugün Bursa’dan sonra Eskişehirspor gibi bir rakibi kendi evinde yenmek güven açısından bizi daha sağlıklı bakmaya itiyor." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.