Ersöz sevindirmeye devam ediyor

Ersöz sevindirmeye devam ediyor

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Eğitim merkezi sporcularına malzeme yardımı yaptı ve sporculardan başarı sözü aldı

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Eğitim merkezi sporcularına malzeme yardımı yaptı ve sporculardan başarı sözü aldı. Başka bir deyişle, göreve başladığından bu yana güzel işlere imza atan Ersöz’ün olumlu icraatları hız kesmeden devam ediyor.   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonun da gerçekleştirilen malzeme yardımına İl Müdürü Ömer Ersöz, Eğitim Merkezi antrenör ve sporcular katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, malzeme dağıtım töreninde yaptığı konuşmada “Beş branşta (Atletizm, Jimnastik, Judo, Güreş ve Halter) faaliyet gösteren eğitim merkezimizde 82 sporcumuz, 8 antrenör nezaretinde çalışmaktadır. 8-15 yaş grubuna hitap eden sporcularımızı en güzel salonlarda çalışmak, en güzel malzemelerle donatmak temel görevlerimizdendir” dedi.

İl Müdürü Ersöz, konuşmasının ardından  sporculardan Türkiye şampiyonalarında başarılı olmalarının yanında milli olma hedefleri doğrultusunda da disiplinli çalışmaları noktasında sporculardan söz aldı. Ömer Ersöz, ayrıca eğitim merkezinde çalışan tüm antrenör ve sporculara çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

JUDOCULARDAN ZİYARET

Konya Eğitim Merkezi sporcularından oluşan bayanlar judo takımı ümitler 2. ligine yükseldi. 23-25 Aralık 2011 tarihleri arasında Denizli'de yapılan ümitler ligi judo müsabakalarında başarılı müsabakalar çıkaran bayan judocular 2. lige yükselerek büyük bir başarıya imza attılar.  Konyalı bayan judocular 2012 yılında 2.ligde başarılı olmak için mücadele edecekler. 

Denizli’de başarılı bir iş çıkaran judocular, İl Müdürü Ömer Ersöz’ü makamında ziyaret ederek, sevinçlerini paylaştılar. Ayşegül Yılmaz, Rabia Şahin, Kader Gülmez, ve Hasret Canlar'dan oluşan sporcular, antrenörleri Murat İnan'la birlikte İl Müdürü Ömer Ersöz'e desteklerinden dolayı teşekkür ziyareti yaptılar. Ersöz 2.lige yükselen Bayan Judocuları kutlayarak başarılarının devamını diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.