Ersöz doğru seçim

Ersöz doğru seçim

Metin Şahin: Ömer Ersöz gibi genç, dinamik ve idealist bir müdürün Konyada göreve başlamasını önemsiyorum. Sporun yeniden yapılanmasında genç müdürlerimize büyük iş düşecek

Metin Şahin: Ömer Ersöz gibi genç, dinamik ve idealist bir müdürün Konya’da göreve başlamasını önemsiyorum. Sporun yeniden yapılanmasında genç müdürlerimize büyük iş düşecek

 

Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Konya’ya atanan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz’ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.  Ömer Ersöz’ün Konya İl Müdürlüğü için doğru bir seçim olduğunu söyleyen Şahin, “Konya’da amatör spor Ömer Ersöz’le tavan yapacaktır” dedi.

Ömer Ersöz’ün Karaman’daki başarılı çalışmalarını yakından bildiklerini ifade eden Tekvando Federasyon Başkanı Metin Şahin, Ersöz’ün Konya’da da başarılı olacağını, bu anlamda da kendisine sonuna kadar destek vereceklerini söyledi. 

Konya’nın tesisleşme ve sportif başarı anlamında çok daha iyi yerlere gelmesini arzu ettiklerini ifade eden Şahin, “Konya ülkemizin en güzel, en yaşanabilir, en refahlı şehirlerinden birisidir. Konya’da görev yapmak her insana nasip olmaz. Bizler Konya etiketiyle bir yerlere gelerek spora hizmet ediyoruz. Bizim gibi spor adamlarının Konya’ya borcu var. Bu borcumuzu ödemek ve Konya’nın ismini uluslar arası organizasyonlarda başarılı bir şekilde temsil etmek durumundayız. Dolayısıyla da Konya uluslar arası organizasyonlar alan ve bu organizasyonların altından başarıyla kalkan bir il  olmalıdır. Başta Bakanımız olmak üzere, vekillerimiz, genel müdürümüz ve federasyon başkanları olarak bizler dünden daha çok bugün elimizi taşın altına koymalıyız. Çünkü, Konya iyi şeyleri hak eden bir şehir. Bu nedenle de Ömer Ersöz gibi genç, dinamik ve idealist bir müdürün Konya’da göreve başlamasını önemsiyorum. Dolayısıyla da Ömer Ersöz’e bu yolculukta eşlik edeceğimizi bildirerek, görevinde başarılı olmasını, kazananın da Konya olmasını arzu ediyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ise Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin’in bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendisine bu anlamda destek veren herkese teşekkür ederek, “El ele vererek Konya’nın sportif ve tesisleşme anlamında marka bir şehir olması için gücümüzü birleştirmeliyiz” dedi. Ersöz konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Konya benim doğduğum ve doyduğum şehir. Elbette Konya’nın her alanda olduğu gibi sportif anlamda da marka olması benim gururumu okşar. Konya’dan önemli spor adamlarının çıkması, ülke sporunun önemli yerlerinde bulunmaları bize güç verir. Sevgili başkanımız Metin Şahin’de bu şehrin yetiştirdiği önemli spor adamlarından birisi. Tekvando Federasyon Başkanı olmasından sonra Türkiye  bu branşta uluslar arası şampiyonalarda müthiş bir başarı yakaladı. Konya’nın sportif ve tesisleşme anlamında marka bir şehir olması için gücümüzü birleştirmeliyiz. Metin Şahin’in yüreğinin Konya’nın başarısı için attığını biliyorum.  Dolayısıyla da Konya’nın hem tesisleşme hem de sportif başarı anlamında kendisinin de katkılarının olacağını biliyorum. Bunun için de Konya’dan Metin Şahin gibi, Hasan Akkuş gibi federasyon başkanlarının sayısının artması en büyük dileğimdir.  Ben kendisine bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Ersöz, Metin Şahin’e Konya’nın tekvando branşında uluslararası bir organizasyona seve seve  ev sahipliği yapacağını, bunun için de kendisinden destek beklediğini söyledi.  

 

 

 

 

 

Hedefleri arasında hem tesisleşme hem de sporcu sayısını artırma olduğunu bildiren Ömer Ersöz, “Merkez nüfusu 1 milyonun üstünde olan şehrimizde lisanslı sporcu sayısını 100 binlere taşımak. Bunun için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu hedefi yakalamak için de Milli Eğitim, Üniversiteler, federasyonlar ve taban birlikleri ile koordineli bir çalışma içine gireceğiz. Sporcu sayısını artırırken tesisleşme anlamında da yatırımlar yapacağız. Bu çalışmalarla ile ilgili düğmeye basmış durumdayız. Hem uzun hem de kısa vadede bu çalışmalarımızın yansımalarını hep birlikte göreceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

İL MÜDÜRÜ ÖMER ERSÖZ ÇALIŞANLARLA TOPLANTI YAPTI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, kurum çalışanları ile İl Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya gelerek, bundan sonraki çalışma prensiplerini aktardı. Şube Müdürleri ve İl merkezinde görev yapan tüm personelin katılımıyla gerçekleşen toplantıda İl Müdürü Ersöz, Gençlik ve Spor kavramı ile kurum olarak verdikleri hizmetin önemine değinerek, başarının bir bütün olarak aile ortamı içerisinde  çalışılmasından sonra geleceğini belirtti. Personelinden, sporcu ve spor adamlarına hassasiyet göstermelerini talep eden Ömer Ersöz, ulaşabildikleri her çocuğa, her gence tesislerinden faydalanabilme anlamındaki projelerini  personele aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.