Eroğlu'dan Kılıçdaroğlu'na Kutlama Mesajı

Eroğlu'dan Kılıçdaroğlu'na Kutlama Mesajı

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Genel Başkanlığı’na seçilen Kemal Kılıçdaroğlu’na kutlama mesajı gönderdi. Eroğlu mesajında, “Şahsım ve Kıbrıs Türk Halkı adına, size ve parti yetkili kurullarına...

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Genel Başkanlığı’na seçilen Kemal Kılıçdaroğlu’na kutlama mesajı gönderdi. Eroğlu mesajında, “Şahsım ve Kıbrıs Türk Halkı adına, size ve parti yetkili kurullarına seçilen tüm arkadaşlarınıza sağlık ve çalışmalarınızda başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Derviş Eroğlu, CHP’nin 18’nci Olağanüstü Kurultayı’nda yeniden Genel Başkanlığa seçilen Kılıçdaroğlu’na kutlama mesajı gönderdi.

Derviş Eroğlu kutlama mesajında şunları kaydetti:

“Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin ulusal hak ve menfaatlerimizi ön planda tutarak, Türkiye’mizin çağdaş, demokratik değerler çerçevesinde, her alandaki gelişmesine katkılarının artarak devam edeceğine inanıyorum.

Şahsım ve Kıbrıs Türk Halkı adına, size ve parti yetkili kurullarına seçilen tüm arkadaşlarınıza sağlık ve çalışmalarınızda başarılar dilerim.” CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.