Ermeni İstihbaratı, Büyük Eroin Sevkıyatıyla İlgili Bir Türkü Gözaltına Aldı

Ermeni İstihbaratı, Büyük Eroin Sevkıyatıyla İlgili Bir Türkü Gözaltına Aldı

Ermenistan istihbaratının Gürcistan üzerinden Türkiye’ye yaklaşık bir ton ağırlığında eroin sokmaya çalıştığı iddiasıyla O.

Ermenistan istihbaratının Gürcistan üzerinden Türkiye’ye yaklaşık bir ton ağırlığında eroin sokmaya çalıştığı iddiasıyla O.U. (1973) adlı bir Türk vatandaşını gözaltına aldı. Ermenistan basını, ülke tarihinde şimdiye kadar bu kadar büyük çapta uyuşturucu kaçakçılığına şahit olunmadığını yazdı.

Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi’nden yapılan açıklamaya göre İran'dan gelip Gürcistan üzerinden Türkiye'ye gidecek olan bir kamyonda yapılan aramada 927 kilogram eroin ele geçirildi. Uyuşturucunun piyasa değerinin 200 milyon dolar olduğu ifade edildi. Olayla ilgili kamyon sürücüsü Gürcistan vatandaşı A.M. (1953) gözaltına alınırken, Ermeni güvenlik güçleri bölgede harekete geçti. Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi’nden yapılan açıklamada, “Yapılan çalışmalarda başkent Erivan’da Ermenistan ve Gürcistan üzerinden Türkiye’ye uyuşturucu kaçakçılığı organizatörlerinden biri olan Türk vatandaşı O.U. (1973) gözaltına alındı.” bilgisi verildi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.