Erken gol maçın seyrini değiştirdi

Erken gol maçın seyrini değiştirdi

Teknik Direktör Cenk Özcan, "Saha ve seyirci avantajını eline alan rakibimiz maça hızlı başladı. Taraftarının da baskısı ile erken bir gol geldi. Gelen gol maçın seyrini değiştirdi" dedi

Deplasmanda oynadıkları ve 2-0 kaybettikleri B.B. Erzurumspor müsabakasında oyunun büyük bir bölümünde kontrolü ellerinde bulundurmalarına karşın istedikleri skoru alamadıklarını kaydeden Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, karşılaşmaya iliştin yaptığı değerlendirmede, “Saha ve seyirci avantajını eline alan rakibimiz maça hızlı başladı. Taraftarının da baskısı ile erken bir gol geldi. Maçın seyrini değiştiren bu golün ardından kısa sürede toparlandık. Ve ilk 25-30 dakikanın ardından son beş dakikaya kadar oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. İlk yarının son bölümünde Seddar ile yakaladığımız pozisyon ve Ufukhan'ın kullandığı serbest vuruştan sonuç almayı arzuladık ancak devreye bu şekilde girdik" dedi.

FİNAL PASLARINI YAPAMADIK

"İkinci yarıda yine oyun olarak üstünlüğümüz sürdü" diyen Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, "Yaptığımız değişiklikler sonrasında oyuna giren arkadaşlarımız rakibin gücünü kırsa da son paslarda ve gol vuruşlarında istediğimiz başarıya yakalayamadık. Oyunun şeklini değiştirebilecek oyunculara sahip rakibimiz karşısında kendi oyunumuzu oynayabilme becerimizin büyük bir bölümde ortaya çıkması bizi mutlu ederken final paslarında istediğimiz noktaya ulaşamamamız bu skoru getirdi diyebiliriz. Rakibimizin üzerinde baskı kurduğumuz ve risk aldığımız son bölümde ise kontrataktan ikinci golü kalemizde gördük” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.