Erkan ile yollar ayrıldı

Erkan ile yollar ayrıldı

Şekerspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belekte sürdürüyor

Dün kampın ilk idmanını oldukça moralli yapan yeşil-beyazlılarda, sezonun ilk firesi Erkan Ferin oldu. Temsilcimiz Erkan ile sözleşmeyi karşılıklı fes etti

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Fikstür gereği ilk yarının son maçı olan Tokatspor karşılaşmasının ikinci yarının ilk maçı olarak kabul edilmesi ile birlikte Gaziosmanpaşa galibiyeti ile ilk yarıyı tamamlayan yeşil-beyazlılar, Antalya Belek kampının ilk idmanını dün yaptı. Yeşil-beyazlıların kısa süreli yapacağı kampa sakatlıkları devam eden 3 futbolcu dışında tüm isimler katıldı. Temsilcimizin yaptığı kampa geçtiğimiz günlerde anlaşılan ve takımla birlikte idmanlara çıkan Bilal Aziz’de katıldı.
Yeşil-beyazlılarda sezon başında transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Erkan Ferin ile yollar ayrıldı. Uzun süredir elindeki kırık nedeni ile forma şansı bulamayan ve sezonun ilk maçlarında da bekleneni ortaya koyamayan Erkan ile sözleşmeler karşılıklı olarak fes edildi. Yeşil-beyazlılara Kızılcahamamspor’dan gelen Erkan, Sarıyer, 1461 Trabzon, Galatasaray, İstanbulspor, Beylerbeyispor, Orduspor, Eskişehirspor ve İstanbul Büyükşehir gibi takımlarda forma giydi.
Kampa sakatlığı devam eden kaleci Akın dışında tüm futbolcular katıldı. Alınan bilgilere göre Akın’ın tedavisinin çok uzun bir süre devam edeceği ve bu sezon forma giymesinin zor olacağı belirtiliyor. Adalesinde tespit edilen yırtık nedeni ile tedavisine devam edilen Okan Koç’un durumu giderek düzeliyor. Lige kadar yetiştirilmeye çalışılan Okan Koç, dün yapılan idmana katıldı ve düz koşu yaparak günü tamamladı. Ayrıca son maçta çapraz bağları kopan Sinan’ın ise tedavisi devam ediyor.
Öte yandan yeşil-beyazlılar, bir taraftan da ara transfer dönemi öncesinde takıma alınması planlanan isimler konusunda çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Erkan dışında başka bir futbolcusunu göndermeyeceği konusunda bilgi alınan yeşil-beyazlılarda, ara transfer döneminde kaleci ile birlikte 3 transfer yapılması planlanıyor. Teknik heyetin verdiği rapora göre Şekersporlu yönetim kurulu transfer çalışmalarını büyük bir gizlilikle sürdürüyor. Yeşil-beyazlı renklere bağlanılması düşünülen futbolcular ile anlaşma sağlandığı tekdirde isimleri açıklanacak.
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, kampta ilk çalışmalarının oldukça olumlu geçtiğini söyledi. Çapanoğlu, yaptığı açıklamada, 22 oyuncuyla 2. yarı hazırlıklarına başladıklarını belirtti. 9 Ocak’a kadar Belek’te kamp yapacaklarını ifade eden Çapanoğlu, sözleşmesi feshedilen Erkan ile sakat olan Sinan’ın kamp kadrosunda yer almadığını bildirdi. İlk yarının son maçında Gaziosmanpaşaspor deplasmanından galibiyetle döndükleri için 2. yarı hazırlıklarına moralli başladıklarını vurgulayan Çapanoğlu, “2. yarıda ilk iki maçı evimizde oynayacağız. Bu iki maçı mutlaka kazanıp iyi bir çıkış yakalamalıyız. 2. yarıda iyi bir Konya Torku Şekerspor izleteceğiz. Ligde ve kupada oynadığımız son maçlar geleceğe umutla bakmamızı sağladı” dedi. Çapanoğlu, transfer çalışmalarının olduğunu ancak henüz netleşen bir ismin olmadığını sözlerine ekledi.
BURAK TAŞPINAR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.