Erkam Şekersporda

Erkam Şekersporda

Belek kampını sürdüren Konya Şekerspor ara transferde ikinci isim ile anlaştı. Bilal Azizi transfer eden yeşil-beyazlılar, dün Bolusporun sağ kanat oyuncusu Erkam Reşmeni renklerine bağladı

Belek kampını sürdüren Konya Şekerspor ara transferde ikinci isim ile anlaştı. Bilal Aziz’i transfer eden yeşil-beyazlılar, dün Boluspor’un sağ kanat oyuncusu Erkam Reşmen’i renklerine bağladı

 

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2. yarı hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Antalya Belek’te çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, ilk hazırlık maçını bugün oynayacak. Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka ile ilk özel sınavına çıkacak olan yeşil-beyazlıların karşılaşması Papillon Otel’in sahasında oynanacak. Maç saat 15.00’de başlayacak. Yeşil-beyazlılar 5 Ocak Perşembe günü Boluspor ile kendini bir kez daha deneme fırsatı bulacak. Yeşil-beyazlılar kampın son hazırlık maçını 7 Ocak Cumartesi günü Bandırmaspor ile oynayacak.

Bir diğer taraftan da ara transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, dün ikinci transferini gerçekleştirdi. İlk yarının son haftalarında Bilal Aziz ile anlaşan Şekerspor, Boluspor’un sağ kanat oyuncusu Erkam Reşmen ile prensipte anlaştı. Dün akşam saatlerinde tecrübeli futbolcu ile bir kez daha masaya oturan yeşil-beyazlıların bugün imza atması bekleniyor.

ERKAM REŞMEN KİMDİR?

Yeşil-beyazlıların anlaşma sağladığı Erkam Reşmen 1989 Antalya doğumlu. Futbola Antalya DSİ Spor’da başlayan Reşmen daha sonra 2000 yılında ’un altyapısına transfer oldu. 5 yıl burada forma giyen Reşmen, 2005’te Beşiktaş’ın altyapısına geçti. 2006-07 sezonunda takımının düzenli oyuncularından biri oldu. 2008-09 sezonunda ’a kiralandı. Birçok maça çıktığı takımında kademe grubunda 2. oldular. Yükselme grubunda 5. olarak da Play-Off’lara kaldılar. Play-Off’ta ise ilk turda elendiler. Başarılı performansı nedeniyle Çorumspor, Reşmen’i bir sene daha kiraladı. Sonraki sezon da aynı şekilde Play-Off’lara kadar çıksalar da elendiler. Erkam sarı kart cezası yüzünden play-off maçında oynayamadı.

2010-11 sezonu başında Beşiktaş’ın yeni teknik direktör ’in Avusturya kampına götürdüğü Beşiktaş A2 futbolcularından biri oldu. Başarılı genç, 2010-2011 sezonu için 1. Lig takımlarından Gaziantep Belediye Spor’a kiralandı. Kiralık oynarken Beşiktaş ile oynanan kupa maçında 84 dakika forma giydi ancak sakatlanarak oyundan çıktı. Maçı ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor 1-0 kazandı. Genç yetenek 2011-12 sezonu için yine 1. Lig takımlarından olan, bu sezon ’e çıkmayı hedefleyen ile anlaştı ve ligin ilk yarısında forma giydi.

Öte yandan Konya Şekerspor bir kaleci ve bir sağ kanat oyuncusu ile anlayarak ara transfere son noktayı koymak istiyor.  Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, ligde bizi başarılara taşıyacak kaliteli bir futbolcu ile anlaştıklarını söyledi. Bir kaleci ve birde sağ kanat oyuncusu alarak transferi tamamlayacaklarını ifade eden Çapanoğlu; “Kaleci Akın’ın sakatlığından dolayı boşalan bu mevkiyi kaliteli bir isimle doldurmak istiyoruz. Ayrıca sağ kanada kaliteli bir isim daha almak istiyoruz. Ancak bunun için aceleci davranmıyoruz. Şu an takım içinde bulunan bu mevkinin oyuncularının alternatifinin bulunmadığını düşünüyorum. Alacağımız isimlerin, Ömer gibi Okan gibi futbolcularımızın her hangi bir nedenle forma giyemediği dönemde bu açığı kapatacak kaliteli isimler olmasına özen gösteriyoruz. İnşallah yapacağımız takviyelerle ikinci yarıda hedefimize ulaşacak bir ekip olacağız” diye konuştu.

BURAK TAŞPINAR

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.