Erhan Altın: Konya’yı yeneceğiz

Erhan Altın: Konya’yı yeneceğiz

Geçtiğimiz hafta İzmit İsmetpaşa Stadında Antalyasporu 1-0 yenerek ligde kalma yolunda biraz olsun umutlanan Kocaelispor, Konyaspor deplasmanı hazırlığını sürdürüyor.

Teknik Direktör Erhan Altın, kalan 5 maçı da kazanmak zorunda olduklarını belirterek “Alacağımız bir puan bile bizi zora sokar” dedi. Sefa Sirmen tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Kocaelispor’da Antalya maçında gördükleri sarı kartlar nedeniyle N’sumbu ile Adem Çalık’ın cezalı duruma düşkesi Teknik direaktör Erhan Altın’ın canını sıktı. Her şeye rağmen takımdaki kazanma hırsına güvendiğini belirten Erhan Altın şunları söyledi:

“Son 5 haftaya girdik. Artık bu konuda bütün konsantrasyonumuzu bütün dikkatimizi bu beş maça veriyoruz. Beş maçı, beş maç olarak değil de haftalık olarak değerlendirmek istiyoruz. Değerlendirmemizi de öyle yapıyoruz. Konya’ya kesinlikle galibiyet için gidiyoruz. Bunu herkes böyle bilsin. Bizim eğer ileriki haftaya heyecanımızı küme düşmeme pozisyonumuzu taşımak istiyorsak Konya’yı yenmek mecburiyetindeyiz. Alacağımız bir puan bile bizi zora sokar. Şu anda zaten işimiz o kadar kolay değil. Ama ben şunu söyleyebilirim. Biz zaten zoru seven bir takımız. Bunun da üstesinden geleceğiz diyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.