Erence: Hocamızı bırakmayacağız

Erence: Hocamızı bırakmayacağız

Bank Asya 1.Lige çıkma şansını bir başka bahara bırakan temsilcimiz Şekersporda suskunluk sürüyor.

Bir üst lige yükselememesine rağmen ilk defa katıldığı ligde başarılı bir grafik çizen yeşil-beyazlılarda her şey önümüzdeki hafta İsmail Kartal-Yavuz Erence görüşmesinden sonra belli olacak. İskelet kadroyu koruyup birkaç transferle önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmayı planlayan yeşil-beyazlı yönetim önce sözleşmesi biten oyuncularla masaya oturacak, ardından Kartal’ın vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başlanacak.

Transferde emin adımlar atmak isteyen yönetimin nokta transferlerle başarıya ulaşmayı hedeflediği bildirildi. Öte yandan Şekerspor ile 3 yıllık bir sözleşmesi bulunan ancak henüz sözleşme yenilemeyen İsmail Kartal ile önümüzdeki hafta masaya oturulacağı kaydedildi. Tecrübeli çalıştırıcının birkaç takımdan transfer teklifi aldığı ancak Şekerspor yönetiminin başarılı çalıştırıcıyı bırakmak istemediği gelen haberler arasında.
Önümüzdeki sezon daha iyi bir Şekerspor oluşturmak için kolları sıvayacaklarının altını çizen Kulüp Başkanı Yavuz Erence, İsmail Kartal ile yola devam etmek istediklerini söyledi. Başarılı çalıştırıcı ile yolların ayrılması gibi bir durumun olmadığını söyleyen Erence, “Hocamızla 3 yıllık sözleşmemiz var. Kendisiyle başarılı bir sezonu geride bıraktık. Önümüzdeki hafta bir araya gelerek yeni sezon planlamasını yapacağız. Bu sezon kapısından döndüğümüz Bank Asya 1.Lig için sağlam adımlar atarak bu hedefimizi gerçekleştirmeye çalışacağız. İyi bir kadromuz var. Birkaç takviye ile önümüzdeki sezon Bank Asya 1.Ligi’ne doğrudan yükselen bir takım oluşturacağız. Uzun vadeli planlarımız var, bu nedenle hocamızla yollarımızı ayırmamız söz konusu değil”
Erence, bu sezonki ligi tanıma hedeflerine ulaştıklarını belirterek, önümüzdeki sezonun Şekerspor için daha iyi olacağını söyledi. İyi bir oyuncu kadrosundan kurulu olduklarını vurgulayan Erence, “Tecrübeli bir kadro ile bir üst ligi zorlamanın planlarını yapacağız. Hocamızla önümüzdeki hafta görüşmemizden sonra bir üst lig için önemli adımlar atacağız” ifadelerini kullandı.
KARTAL: BAZI ŞARTLARIN YERİNE GETİRİLMESİ GEREKİYOR
Şekerspor’da sessizlik sürerken, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın da takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor. Şekerspor’daki belirsizliğini Merhaba’ya paylaşan tecrübeli çalıştırıcı, “gidebilirim de kalabilirim de” demedi, sadece belli şartların yerine getirilmesi gerekiyor” diyerek takımdaki belirsizliğin Yavuz Erence ile görüşmesinden sonra netleşeceğini vurguladı. Birkaç gün sonra Kulüp Başkanı Yavuz Erence ile yapacağı görüşmeden sonra kararını açıklayacak Kartal, “Oturup konuşacağız. Takımda kalabilmem için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Şu anda hiçbir şey belli değil. Sözleşmem devam ediyor. Önümüzdeki hafta takımda kalıp kalmayacağım netleşecek” dedi.
Şekerspor ile uzun vadede başarılı olmak istediğini, ancak sözleşmesinin devam etmesi için bazı şartların yerine getirilmesinin zorunlu olduğunu vurgulayan Kartal şunları söyledi: İyi bir sezonu geride bıraktık. Devam etmemiz halinde hedefimizin Bank Asya olduğunu söyledik. Bu doğrultuda çalışmalar atacağız. Benim de durumum şu an belirsizliğini koruyor. Başkanla birkaç gün sonra görüşmemiz olacak. Umarım iki taraf için de hayırlı bir karar ortaya çıkar. Şartların yerine getirilmesi halinde Şekerspor ile yola devam etmek isterim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.